Motosiklet 4 metrelik boşluğa düştü

motosikletkututu.jpg
İhmalin böylesi
Motosiklet karayolu ile köprü arasındaki boşluğa düştü: 1 ölü, 1 yaralı. HABER ve FOTO: CNA

Sakarya'nın Hendek ilçesinde motosikletin karayolu ile yapımı süren köprü ayrımındaki boşluğa düşmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

HAKAN ARSLAN / SAKARYA (CAN)

Kaza D-100 Karayolu’nun Esentepe köyü yol ayrımında meydana geldi. Eşi Gönül Pak (45) ile birlikte Düzce'ye giden Durmuş Pak'ın (46) kullandığı 54 HS 483 plakalı motosiklet, duble yol çalışmalarının yapıldığı bölümde kara yolu ile yapımı süren köprü arasındaki boşluğa düştü.

Motosikletle 5 metre yükseklikten boşluğa düşen karı kocadan Gönül Pak, olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan Durmuş Pak ambulansla kaldırıldığı Hendek Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahalenin ardından Toyotasa İlk Yardım ve Travmatoloji Hastanesine sevk edildi.

Gönül Pak'ın cenazesi ise Hendek Cumhuriyet Savcısı Can Karakılıç'ın yaptığı incelemenin ardından Hendek Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazada ağır yaralanan Durmuş Pak'ın Hendek Belediyesi'nde çalıştığı öğrenildi. Kazanın ardından Hendek Kaymakamı Harun Kaya olay yerine gelerek bilgi aldı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

lütfen biraz daha dikkat hergün bi motorsiklet kazası çıkıyo medyada...

Ölene Allah rahmet eylesin. Hiç işaret yokmuymuş acaba yolda? Yazık her zaman dikkatli olmak gerekiyor ama nereye kadar?

illaki birilerinin ölmesi mi gerek bu ülkede önlem alınması için yol yapımı yapanlar hiç düşünmüyorlar bende açık logara düşüyordum bir keresinde adamlar levha yerine taş koymuşlar etrafına :farao:

ne kadar çok duydduk böyle haberler yeter artık yaa bi şeylerin yapılması lazım b

bende sık sık sakarya düzce yolculuğu yapıyorum otobüsle yol çalışmaları 2 seneden beri var ama hiç bi işaret yada levha yok

Allah rahmet eylesin. Yol çalışması yapan işçilere bir uyarı,eğitim falan verilsin.

Allah rahmet eylesin bi tabela koyar insan ...şimdi yapmışlardır ama birilerinin ölmesi lazım

klasik TR yolları işte napalım onlarıda sürücülerin düzeltmesi bekleniyo heralde

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
vaybe türkiye burası geçen günde haberlerde yaya bi vatandaş köprü ayağının açık kapagının içine düşmüş 3 gün orada kalmıştı...ölmek mi çok basit yaşamak mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar