Motosiklet 2007 Fuarı Başlıyor / Herkesi Motosiklet.Net Standına Bekliyoruz...

s6300414xl8.jpg

:)

geleceğin mod adayları...:queen:hadi hayırlısı bakalım...:p

İhsanhakan abim ve kırbac kardeş yakında mod olabilir...:pemeklerine sağlık...

İbo zaten görünmez admin...derin üye...:cherry:bizi aşar...:p

mhrm ve kırbaç işalla görüşcez...

ben sadece arkadaşlıgın dostlugun peşindeyim.. :

bırak bu işleri devlet su işleri...gözün yüskekte...:queen:

Son düzenleme:
motorum yok ama yanınızda olacağım birimiz hepimiz hepimiz birimiz için geleceğim çay var dimi yoksa gelmem :cherry:

Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayında her sene düzenlenen Motos
spacer.gif
iklet 2007 fuarı 15 -18 Kasım tarihinde 12:00 - 20:00 saatleri arasında moto
spacer.gif
siklet tutkunlarının ziyaretine açılıyor. Moto
spacer.gif
siklet.net olarak katılacağımız bu fuara tüm üyelerimizi tanışmak ve sohbet etmek için standımıza bekliyoruz.

Motosiklet.net Standı
fuaralanibm0.jpg

Fuara hep birlikte buluşup gitmek ve fuar davetiyesi isteyen uyelerimiz aşağıdaki linklerini gördüğünüz duyuruları takip edebilir.
[MT İstanbul] 18 Kasım 2007 Pazar - Motosiklet 2007 Fuarına Gidiyoruz.
[MT İstanbul] 15 Kasım 2007 Perşembe - Motosiklet 2007 Fuarına Gidiyoruz.

FUAR ALANI:
Adres : Harbiye 80230 Istanbul-Türkiye
Telefon : (212) 296 30 55 pbx
Faks : (212) 224 08 78
Kroki için tıklayın

geçen fuarda internetten fuarı standı canlı izliyoduk heç unutmam...bu sene neden yok...

geleceğin mod adayları...:queen:hadi hayırlısı bakalım...:p

İhsanhakan abim ve kırbac kardeş yakında mod olabilir...:pemeklerine sağlık...

İbo zaten görünmez admin...derin üye...:cherry:bizi aşar...:p

mhrm ve kırbaç işalla görüşcez...

bırak bu işleri devlet su işleri...gözün yüskekte...:queen:

sevgili metehandro abi sana bu satırları yazarkene sana allahtan rahmet diliyorum :queen::queen: bak benı psıkoya bağlama:pr::pr::p:p ya ne istiyorsun benden mod kiim ben kim eğer ileride öyle birşey olursa tabıkı hayır demem yalan yok ama bu yaptıklarımın arkasında boyle bır amaç yok..

anam senbi gelsene bizim standa ben sana bi çay kahve ısmarlimmm::evil::::evil::::rantinp:::158::::158::::158::::158:::queen::queen::queen:

Benim gittiğimde daha standlarda düzenlemeler devam ediyodu.Karga b...nu yemeden damlamışım diye düşündüm ama fotoğraflardada belgelendiği üzre MT erkenci sitesiymiş:mrgreen:.Fuarda gezen iki kişiden biri bizdendi valla:cherry:.Ne yalan fuarı söyliyim pek iç açıcı görmedim.Belki çok erken gittiğimizden ortalık ısınmamıştır.Cumarteside,pazarda orada olucam ve kartal misali bazı malzemeler kapmaya çalışıcam.

hondada veya genel markalarda yenilikler varmı giden arkadaşlar bilgilendire bilirmi acaba:silent:

Son düzenleme:
abiiekolduiek1lv2.jpg

adam sinop'tan gelmiş taa, bide temizlik mi yaptırıyorlar sana :) iyice sil geldiğimde bir toz tanesi görmeyecem..

suc50070jd2ut4.jpg

geçen seneki fuardan bir kare ölümsüzleşsin istedim, Erhan mt standını ziyaret eden küçük ibo 'yu fuar alanında gezdirirken..
zaman geçti küçük ibo büyüdü gelişti, gelişmiş ibo oldu tabi :))

hehe bu resmıde ben cekmıstım suzuki standının üstündekı bekleme salonundan..hakketen ya acıların çocuku küçük ibo ne kadar da büyüdü maşallah :queen::queen: temızlık on numara oldu sıkma canını :queen::queen:

BUGÜN SAAT 18.00 CİVARINDA STANDA UĞRAYACAĞIM...

İMZA ALMAK İSTEYEN HAYRANLARIMA DUYURULUR...:p

Uçan panda Mete Handro...

tamam len MeteHandros um, geleceğiz yarın standa, ama bazı sorularım olacak???
Hakan ağabeyimizin bu site için harcadığı emektir, gezileridir, şikayet etmeyen motorculuğudur, ne bileyim birsürü meziyeti yeterli değilmi acaba bazı şeylere?? Sitemizin MOD ları elbette kıymetli arkadaşlardır, Hakan abimizin puanı mı az?? Lütfen ama:pale: skull kardeşimizden bu konuya vfakit ayırmasını baklamek bizim hakkımız değilmi??
Şimdi, standımızda kış gezisi planları yapılacakmı? yoksa herkes motoru yatıracak mı bodrum köşelerinde? Dylan demişsin, bu motor için devasa bir devamlı daim başlık açılacakmı? SS ci arkadaşlardan touring cilere, scooter cılardan enduroculara kadar lütfen ihtimam istiyorum:cat:
Yarın orada olalım, görüşüp hasret giderelim:rendeer:

sevgili metehandro abi sana bu satırları yazarkene sana allahtan rahmet diliyorum :queen::queen: bak benı psıkoya bağlama:pr::pr::p:p ya ne istiyorsun benden mod kiim ben kim eğer ileride öyle birşey olursa tabıkı hayır demem yalan yok ama bu yaptıklarımın arkasında boyle bır amaç yok..

anam senbi gelsene bizim standa ben sana bi çay kahve ısmarlimmm::evil::::evil::::rantinp:::158::::158::::158::::158:::queen::queen::queen:

sevgili kardeşim kör bıçaklara hedef oldun .pesetmedin..sünnet esnası yanlış bir işlem yapıldı yine pesetmedin geldin...:pnaptın yaptın bizi yalnız bırakmadın...

benim 100 metre ötemdeki fuara gelmeye nazlandım...helal olsun sana...işallah sağsalim vardın Sinopa...:rendeer:

abi 17.30 da geldim mekana boş geldi bana...yani kuru kalabalık var...hayatımda bu kadar sönük fuar görmedim...belki yarın hareket olur...yani bunu yapmalarını bile anlamıyorum...MART dakine beyler saklayın heyecanı...

Benim gittiğimde daha standlarda düzenlemeler devam ediyodu.Karga b...nu yemeden damlamışım diye düşündüm ama fotoğraflardada belgelendiği üzre MT erkenci sitesiymiş:mrgreen:.Fuarda gezen iki kişiden biri bizdendi valla:cherry:.Ne yalan fuarı söyliyim pek iç açıcı görmedim.Belki çok erken gittiğimizden ortalık ısınmamıştır.Cumarteside,pazarda orada olucam ve kartal misali bazı malzemeler kapmaya çalışıcam.

abi ben akşamınıda gördüm...tıraşşşşşşşşşşşşş bu fuarrrrrr...bayiler için yapılmış...geçen seneki ziyaretcinin 10/1 i yok desem inan...

hondada veya genel markalarda yenilikler varmı giden arkadaşlar bilgilendire bilirmi acaba:silent:

yok kardeşim...hikayeden bi fuar...hiç yenilik yok...aç internetten bak...zamanını bile harcama...

mtk

Pazar günü fuara girmemizi sağlayan ve bize her konuda yardımcı olan ihsan hakan abime gönülden teşekkür ediyorum: teşekkürler ihsan abi..

sevgili kardeşim kör bıçaklara hedef oldun .pesetmedin..sünnet esnası yanlış bir işlem yapıldı yine pesetmedin geldin...:pnaptın yaptın bizi yalnız bırakmadın...

benim 100 metre ötemdeki fuara gelmeye nazlandım...helal olsun sana...işallah sağsalim vardın Sinopa...:rendeer:

abi 17.30 da geldim mekana boş geldi bana...yani kuru kalabalık var...hayatımda bu kadar sönük fuar görmedim...belki yarın hareket olur...yani bunu yapmalarını bile anlamıyorum...MART dakine beyler saklayın heyecanı...

herzaman abi ne demek ama uzuldum valla senınle oturup ıkı ozan gıbı atışamadık aklın sıra kendını ağırdan satıyon dımı yemezler aslanım hatta gargara bıle yapmazlar dişlerimi biledim :queen::queen::queen::queen:

imkanlarım oldugu surece her zaman sizinleyim:cat::bounce:

fuar en çok aksesuar standlarına yaradı bence motosikletler arka planda kaldılar

Pazar günü fuara girmemizi sağlayan ve bize her konuda yardımcı olan ihsan hakan abime gönülden teşekkür ediyorum: teşekkürler ihsan abi..

Sevgili kardeşim, eğer bir şekilde yardımcı olabildiysem ne mutlu bana,demekki dört günüm boşa geçmemiş,ama bir konu varki bana değil Skullhunter ( Erhan ) kardeşimize teşekkür etmelisiniz,zira davetiyeleri o sağladı ben sadece gelen arkadaşlara girişte yardımcı oldum:rendeer::rendeer::rendeer:

Son düzenleme:
[

herzaman abi ne demek ama uzuldum valla senınle oturup ıkı ozan gıbı atışamadık aklın sıra kendını ağırdan satıyon dımı yemezler aslanım hatta gargara bıle yapmazlar dişlerimi biledim :queen::queen::queen::queen:

imkanlarım oldugu surece her zaman sizinleyim:cat::bounce:

tek rakibim CMYLMZ...sen kimsin la...:p

bencede.hemde aksesuarlarda süper indirimler vardı.bende scoyco mafsallı dizliği 30 ytl ye aldım.piyasanın yarısına:queen:

yakında gelecek fotolar.makina kız arkadaşımındı oda götürdü alır almaz ekliyeceğim:wiinkk:

abi hangi firmadan aldın bi desene...bende alıcam abi be...o fiyata şidi gelir alırım valla...çok lazım...

Sevgili kardeşim, eğer bir şekilde yardımcı olabildiysem ne mutlu bana,demekki dört günüm boşa geçmemiş,ama bir konu varki bana değil Skullhunter ( Erhan ) kardeşimize teşekkür etmelisiniz,zira davetiyeleri o sağladı ben sadece gelen arkadaşlara girişte yardımcı oldum:rendeer::rendeer::rendeer:

valla ihsanhakan abimize güvendik fuara gittik...ne hoşgeldin ne bilmem ne...somurttu durdu ya...hatta bir ara ne zaman gidicen bile dedi...yakışmadı geleceğin moduna...:queen:

şincik çarpılcam...:p

mtk

tabi adminimiz erhan abimize de teşekkür ediyorum. unutmuş gibi olmayalım :) o başlattı herşeyi..

tek rakibim CMYLMZ...sen kimsin la...:p

abi hangi firmadan aldın bi desene...bende alıcam abi be...o fiyata şidi gelir alırım valla...çok lazım...

valla ihsanhakan abimize güvendik fuara gittik...ne hoşgeldin ne bilmem ne...somurttu durdu ya...hatta bir ara ne zaman gidicen bile dedi...yakışmadı geleceğin moduna...:queen:

şincik çarpılcam...:p

yazık bende senı kendıme rakıp gorup sevınmıstım cem yılmazdan sonra senın gıbı bırıyle savasmak cok eylencelı olacaktı :queen::queen:cem yılmaz da kımmıs hah:queen::queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar