Motosiiklet marş basıyor fakat çalışmıyor

Scooter motosikletim var marş basıyor ama motor çalışmıyor 5 aya yakın çalıştırılmadı motosiklet. HSUN 150 Jikle yok ayaklada çalışmıyor nasıl çalıştırabilirim lütfen çok acil yardım edin, 2 gün içinde motoru satın almaya gelecekler.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Akü zayıf mı,bi şarj ettirip tekrar deneyin..

karbüratörü temizlemeyi deneyin ve bujiyi kontrol edin. Depoyu açip benzin ne halde ona da bakmak lazim.

karbüratörü temizlemeyi deneyin ve bujiyi kontrol edin. Depoyu açip benzin ne halde ona da bakmak lazim.

Bujiyi konrol etmeyi deneyeceğim. Yaş 15 daha tecrübem yok nasıl açacağım nasıl takacağım karbüratörü filan. İlk ayak marşınla çalıştırmayı deneyeceğim yeniden çalışmassa bujiye bakacağım

bilen bilmeyen yazıyor ne sallamislar be karbüratöre hiçbirşey olmaz bakarsınız ateşleme varsa buji sağlamsA ve hala inatla çalışmıyorsa karbüratöre inersiniz

bilen bilmeyen yazıyor ne sallamislar be karbüratöre hiçbirşey olmaz bakarsınız ateşleme varsa buji sağlamsA ve hala inatla çalışmıyorsa karbüratöre inersiniz

Evet, bilen bilmeyen söylüyor. Bujiyi değiştirince sorun çözüldü. 5 Aydır çalışmıyor motosiklet. Babam vefat ettiğinden beri kullanmıyorum. Çok fazla tecrübemde yok.

Evet, bilen bilmeyen söylüyor. Bujiyi değiştirince sorun çözüldü. 5 Aydır çalışmıyor motosiklet. Babam vefat ettiğinden beri kullanmıyorum. Çok fazla tecrübemde yok.

bir gün birilerini sanaldan döveceğim burda saçmalıyorularda saçmalıyorlar , adam motorda aşırı titreşim var diyor subab ayarı yaptır geçer diyor mallar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar