Motoshow07 Tüm Fuar Fotoğrafları Burada / MOTOSHOW 2007

abi çok güzel bir fuar olmuş ellerinize sağlık fotolar için :cat: :rendeer:

tebrikler resimler oldukça guzel avşa adasında oturuyorum .fuar zamanı mutlaka gelmek istiyorum

gerçekten mükemmel olmuş fuar.fotoğraflar ne kadar güzel olduğunu sergiliyor.keşke gidebilseydim diyorum yaaa.söylemeden geçemicem abi hatunlarda yani,allah sahibine bağışlasın:p

Bu yıl ilk defa gittim.. MT standındaki arkadaşın ismini bilmiyorum buradan MT çıkartmaları için teşekkür ederim.Samsun'dan geldiğimi söyleyince çıkartmaları verdi üsüne birde tişört satmaya kalktı ama neyse..
Bir şey daha belirtmek isterim Fuar dışında ziyaretçi motorseverlerin görüntüsü de en az fuar kadar güzeldi..

Arkadaşlar fotograflar için teşekkürler, gezmiş kadar oldum...
Dikkatimi çeken bir nokta olmadı değil ama kimse enduro makina fotografı çekmedi mi? Yoksa enduro motor yokmuydu? (BMW'leri enduro olarak göremiyorum belirteyim :))

Evett Fuar gerkeçtende çok keyif verdi ama bu ilk katılısımdı ve bundan sonrada her sene katılmayı düşünüyorum... aklasık 1000 e yakın foto çektim ilerleyen günlerde eklerim

Saygılar...

FUAR dan birkaç Resimde Benden...

img2814smallnt9.jpg

img2878smallhw4.jpg

img2889smallne6.jpg

img3017smallyg4.jpg

img3093smallyj9.jpg

Son düzenleme:
Son düzenleme:
GerÇekten Çok GÜzel Bİr Fuar OlmuŞ FotoĞraflardan AnladiĞiim Kadariyla.İnŞallah Bİzede BÖle Fuarlari Gezmek Kismet Olur.daha Gencİz Gİderİz Herhalde Zamani Gelİnce...

Bütün fotoğrafları aynı sayfaya yükleyerek sayfayı katleden mostwanted'a sevgilerimi yolluyorum :pr:

Merttttttttttttttttttt resimlerim nerdeeeeeeeee ::evil:: ::evil:: ::evil::

Bütün fotoğrafları aynı sayfaya yükleyerek sayfayı katleden mostwanted'a sevgilerimi yolluyorum :pr:

Daha önceki sayfalarda aynı şeyi yapan diğer arkadaşlara da yolluyosundur herhalde.... :cherry:

Listenin en başında da Skull var ! Ne demişler ? İmam osurursa, cemaat....

Şaka bir yana, azap haline geliyor bu iş. Şuna bir kısıtlama konamaz mı ?

Sayfa atlatılıp her sayfaya abartı derecede olmayacak kadar fotoğraf konulursa olur. Ama bizim millet hurraa saldırıyor ne varsa :p (mankenler hariç, ne varsa sorusunun cevabı içinde :p )

Her resim de birbirinden güzel hatun olsa, bilmem böyle düşünür müsün Onur cummmm :p :mrgreen: :queen: :queen:

100'lerce resim eklemen güzel de, hepsini aynı sayfaya eklemek zorunda mısın kardeşim :p Azar azar ekleseydin işte her sayfaya 25 tane koysan 4 sayfada biterdi. Yeter ki sayfa atlatmamızı iste sen :)

most birde şu makinanın ayarlarını tam yapabilseydin,ya çekerken acele ettin tada yanlış ayarda çektin:pale:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
146 resim eklemişsin most....Kaç saat sürdü?.....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar