Motoshow07 Tüm Fuar Fotoğrafları Burada / MOTOSHOW 2007

bir iki üç dört beş kere beş yirmibeş karakter doldu

Son düzenleme:
::tutkuy:: arkadaşlar ben kalkıp sinoplardan fuara sitedekı arkadaşlarla tanışmak için geldim memnuniyetsizliğim sadece mt ci arkadaşlardan katılımın az olması ama memnuniyetim stand ta birçok kişiyle tanıştım ve çok memn.oldum fuar da ayriyetten harika idi.fuar ile ilgili fotoğraflarımı da bu akşam sizlerle paylaşacağım herkeze selamlar

Arkadaşım ben taaaa Muğladan geldim ve tanıştık galiba. MT li arkadaşlar bence fazlası ile katıldı ama Fuar o kadar kalabalık ,havasız, sıcak ve yorucu idi ki alacağımızı alıp kendimizi dışarı zor attık.Çok kişide benim gibi yaptı zannedersem.Bir daha asla son gün katılmayacağım.2. yada 3. gün katılıp rahat rahat fuarı gezeceğim.:p

iyi senden nbr işler yine yoğun yine yoğun iyiki 5 gün stres attık yanı hemen sinop ta reklam olduk yahu bu arada seninle tanışmak tabiki güzel di sen bu sitenin gülüsün zaten ya :rendeer: fotoları akşama atıcam siteye bakarsın :cat:

Sağol sağol :) :rendeer:

He valla benlede tanıştı. :cherry:

Gerçi biraz şaşırdı ama :mrgreen: :queen:

Biz tanışamadık ama Özgür cüm ! :pr: :pr:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
::tutkuy:: arkadaşlar ben kalkıp sinoplardan fuara sitedekı arkadaşlarla tanışmak için geldim memnuniyetsizliğim sadece mt ci arkadaşlardan katılımın az olması ama memnuniyetim stand ta birçok kişiyle tanıştım ve çok memn.oldum fuar da ayriyetten harika idi.fuar ile ilgili fotoğraflarımı da bu akşam sizlerle paylaşacağım herkeze selamlar

Atilla seninle tanıştığıma çok sevindim. Ayrıca yardımların için teşekkürler.
tüm Sinoptaki arkadaşlara selamlar.

Atilla seninle tanıştığıma çok sevindim. Ayrıca yardımların için teşekkürler.
tüm Sinoptaki arkadaşlara selamlar.

Benimle tanıştıktan sonra hiç böyle güzel şeyler söylememiştin ama :salut: Hani hatırlar mısın ilk Burger King'te tanışmıştık. :p

0000343us9xc9.jpg

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Benimle tanıştıktan sonra hiç böyle güzel şeyler söylememiştin ama :salut: Hani hatırlar mısın ilk Burger King'te tanışmıştık. :p

Güzel şeyler söylemediğime göre vardır bi sebebi :cherry:

arkadaşlar hakıkaten hepinizle tanıştığıma çok memnun oldum bu fuar benım için müthiş bir zaman oldu herkese çok selamlar bu arada scoll ibo ya hatırlatırsan sevinirim üstün hizmet madalya mı unutmasın şaka biyana ben çok eylendim yaw

Super Moderator
banada sölemedi zaten skullun huyudur bu tutmadığı adama bişi sölemez:p :mrgreen:

ya desenize ben çok şanslıyım puhahaaaa

ya desenize ben çok şanslıyım puhahaaaa

Son düzenleme:

yürü be atilla kim tutar seni olm seni şu 5 gün içerisinde çok zor idare ettim ne adammışsın bee reklamlara gelesin :queen: kankaaaa :queen: :queen:

mostwanted seni daha büyük biri bekliyorduk yanlış anlama ama ondan şaşırdı hatta bende şaşırdım hadi yaa dedim he he :queen:

atillanın fuar resimlerine baktım ağdii mankenlere sarılarak resimler çekilmiş adam duble torpilli kardeşim :queen: :queen: çoğuda hadi açıklayım bizim eski tayfalardan puhahahahaha :queen: :queen: :queen:

beni beğenmiyormusun?........

Lütfen özel mesaj kutularınızı boşaltınız..
(Pembe ayakkabılı anladın sen:) )

hahaahahaahah ay hiç güleceğim yoktu ya, süperiz biz :mrgreen: :queen: :queen:

Lütfen özel mesaj kutularınızı boşaltınız..
(Pembe ayakkabılı anladın sen:) )

Kutum yok benim :p :p :queen:

Ayarlara gireyim açayim özel mesajımı dur..:wiinkk:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar