::tutkuy:: arkadaşlar ben kalkıp sinoplardan fuara sitedekı arkadaşlarla tanışmak için geldim memnuniyetsizliğim sadece mt ci arkadaşlardan katılımın az olması ama memnuniyetim stand ta birçok kişiyle tanıştım ve çok memn.oldum fuar da ayriyetten harika idi.fuar ile ilgili fotoğraflarımı da bu akşam sizlerle paylaşacağım herkeze selamlar
iyi senden nbr işler yine yoğun yine yoğun iyiki 5 gün stres attık yanı hemen sinop ta reklam olduk yahu bu arada seninle tanışmak tabiki güzel di sen bu sitenin gülüsün zaten ya :rendeer: fotoları akşama atıcam siteye bakarsın :cat:
He valla benlede tanıştı. :cherry:
Gerçi biraz şaşırdı ama :mrgreen: :queen:
::tutkuy:: arkadaşlar ben kalkıp sinoplardan fuara sitedekı arkadaşlarla tanışmak için geldim memnuniyetsizliğim sadece mt ci arkadaşlardan katılımın az olması ama memnuniyetim stand ta birçok kişiyle tanıştım ve çok memn.oldum fuar da ayriyetten harika idi.fuar ile ilgili fotoğraflarımı da bu akşam sizlerle paylaşacağım herkeze selamlar
Atilla seninle tanıştığıma çok sevindim. Ayrıca yardımların için teşekkürler.
tüm Sinoptaki arkadaşlara selamlar.
Benimle tanıştıktan sonra hiç böyle güzel şeyler söylememiştin ama :salut: Hani hatırlar mısın ilk Burger King'te tanışmıştık.![]()
Güzel şeyler söylemediğime göre vardır bi sebebi :cherry:
asıl bomba resımler bu akşam geliyor bekleyın
Özgür, test edildi, onaylandı yazsana altına :queen: :queen:
dishy tarafından :queen: :queen: :queen:
Videonun olup olmadığı Dişi tarafından test edilip, onaylanmıştır. :cat:
Lütfen özel mesaj kutularınızı boşaltınız..
(Pembe ayakkabılı anladın sen)
Atilla seninle tanıştığıma çok sevindim. Ayrıca yardımların için teşekkürler.
tüm Sinoptaki arkadaşlara selamlar.