Geçenlerde tubiş bi başlık açmış ve birtakım üyelerden tepki toplamıştı. Ki onlar çizimdi şimdi onlardan aşağı kalmayacak fotoğraflar var .. bakıyomda namus bekçileri ağızlarının suyu akarak resimlere bakıyolar.. herhangi bir tepki mesajı gelmediğine göre durum budur .. noldu namus elden gitti.. ahlak değerlerimiz kökünden sarsıldı.. nerdesiniz ey ahali ...
başlığı açan skull olunca konuşmak zormu oluyo .. tubiş açsaydı vurmak dahamı kolaydı ...,
Düşündürücü değilmi???
neyse resimler çok güzel gelemediğime cidden üzüldüm daha çook resim isterük .. firikik yakalayamamışsınız henüz ....![]()
gelemediğine ben fazla üzülmedim Barış abey...ağızlarının suyu akan bir hayvan vardır...kudurmuş köpekler...Allaha şükür iki bacakla kimse salyalar akıtmaz bu ortamda...PRO nun mizahi yönünü hepimiz severiz...
MODERATÖR sün ama ortamı gazlamak polemik yaratmak niyetinde dolduğun belli...direkt lafı bana atıyorsun bu kadar saf değiliz...senin anlayışın geniş yapabilecek bişey yok..geniş adamsın vesselam...orda yapılan işlerde doğru değil... .ıçını başını aşıp motosiklet tanıtan tipler Allahından bulsun...herkles kendinden sorumludur...sen neyin ne olduğunu çok iyi biliyorsunda paşam işine gelmiyor bazen...
neyse prim vermek istemiyorum polemiğe...bu dünya döndükçe ben bu siteden atılmam...sende o günleri tahminen görmezsin...:queen: