Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
işlevsel, fonksiyonel olması... en önemlisi koltuğun altına ve arkadaki bagaja işimize o an yaramayacak eşyaları kilitleyip, kaskımız ve bilimum malzemeleri taşımadan sinamaya elimizi kolumuzu sallıya sallıya girmek hoşuma gidiyor....
beni şuana kadar ciddi bir arızadan üzmemesini otomotik olduğu için rahat sürülmesini sanki sandalyede oturuyor rahatlığı verircesine:mrgreentıpa tıp aqynı pozisyon) ben hiç yolda bırakmamasına vs.vs.vs ama yıkanınca şımarıyo sanki :mrgreen: kendi kendine çalışıyo sinyal veriyo onlarada alıştım artık:cherry:
Arabalara tepeden bakmayı, ihtişamını, gaza bastığında beni uçurmasını, bastığım an durmasını ve o koca motorla ufacık aralarda ayağımı yere bile koymadan gezinmeyi. Kilometrelerce yol yapıp beni hiç yormamasını, yorulmamasını, benzinden başka hiçbir şey istememesini. Baya çok oldu galiba
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
grenajım olmadığından düşünce başıma fazla masraf açılmaz.. bu sayede ben daha cesur daha özgür kullanıyorum işte bunu seviyorum keşke biraz daha agresif bi makinem olsa
o kadar görünüşü olmamasını seviyorum. hafife alıp dumanımı yutuyolar çünkü seri olmasını temiz olmasını gaz verdigimde seri oldugunu belli etmesini seviyorum...