Motorunuzun Nesini Seviyorsunuz

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Valla şimdiki motorumun herşeyi güzel...Hızlanması , kalkışı, aniden roketlemesi,....

Hey gidi nostalji heeey...........:salut::salut:

araçlar, ss' ler kasislerde neredeyse dururken,
yanlarından 80-90 geçebilmesini....:cherry:

işlevsel, fonksiyonel olması... en önemlisi koltuğun altına ve arkadaki bagaja işimize o an yaramayacak eşyaları kilitleyip, kaskımız ve bilimum malzemeleri taşımadan sinamaya elimizi kolumuzu sallıya sallıya girmek hoşuma gidiyor....

beni şuana kadar ciddi bir arızadan üzmemesini otomotik olduğu için rahat sürülmesini sanki sandalyede oturuyor rahatlığı verircesine:mrgreen:(tıpa tıp aqynı pozisyon) ben hiç yolda bırakmamasına vs.vs.vs ama yıkanınca şımarıyo sanki :mrgreen: kendi kendine çalışıyo sinyal veriyo onlarada alıştım artık:cherry:

Arabalara tepeden bakmayı, ihtişamını, gaza bastığında beni uçurmasını, bastığım an durmasını ve o koca motorla ufacık aralarda ayağımı yere bile koymadan gezinmeyi. Kilometrelerce yol yapıp beni hiç yormamasını, yorulmamasını, benzinden başka hiçbir şey istememesini. Baya çok oldu galiba :)

szr

Lastiklerini seviyorum ama neyi sevmiyosun da dersen kalkışlardaki titreme:pr:

yazın dahaçok seviyorum gözüme daha güzel gözüküyor :queen:

rahatlığını konforunu seviyorum

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
grenajım olmadığından düşünce başıma fazla masraf açılmaz.. bu sayede ben daha cesur daha özgür kullanıyorum işte bunu seviyorum :) keşke biraz daha agresif bi makinem olsa :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
her bi ............. sını :D:D:D

Ben TR de tek olmasını seviyorum daha çok.. Gören bi acayip şaşkın bakıyo :queen::queen:

sesini çekişini yol tutuşunu sevmediğim yönleri arka freni tutmuyo bide ısındıktan sonra jikleye girmesi

Motorumu sevıyorum Valla satıldıgında daha da cok sevıcem insallah :) Cunku Japon almama yardım etmıs olacak hehehe :)

o kadar görünüşü olmamasını seviyorum. hafife alıp dumanımı yutuyolar çünkü:D seri olmasını temiz olmasını gaz verdigimde seri oldugunu belli etmesini seviyorum...

motorumun sesini herkes hayran arabaların bana gıcıklık yaptında onlarar oyun oynamasını polislerle kovalamaca oynamasını daha ne olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar