Motorunuzun Nesini Seviyorsunuz

Motosikleti
'13 Inazuma
birinin bi klasik olusunu, otekinin cazibesini ve hizini, digerinin ise surekli problem cikarip sonra onu tamir ettikten sonra o ilk surusumu...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sesini

Motorumun tipini ve sesini çok seviyorum. Düşük hızda seyrederken motorumun sesini duyanlar uçak geçiyor zannedip önce havaya bakıyorlar. Doğrusu hoşuma gidiyor.

2viteste 12 bin devire dayadıgımda attıgı çıglık .. hastasiyim hastasııı

motorumu her park edisimde sola yatık gidonun da etkisiyle bana hüzün dolu bakıyor gibi oluşunu mu söylesem yoksa her sabah panoramik sahil manzarası esliginde beni tam vaktinde ajansa ulaştırabilmesini mi?
karar veremedim.

buz gibi havalarda beni taşımasını, hiç bir zaman beni nankörlük edip yolda bırakmamasını ve sabahları dersane veya okula giderken onun sayesinde 20 dakika daha uyuyabilmeyi..

heybetli ve bir okadar da çekici duruşuna hastayım tabi bu DR800 için geçerli

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Işıklarda dururken aşağılar gibi bakan araba şöförlerini Yeşil yandıktan sonra öyle bakmalarına pişman etmesini.........:cat: :cat:

verdiği özgürlük hissini, benzin parasını park yerini ve trafiği dert etmeden sadece gitmek istediğin yere gitmeyi tabi yağmurlu havalar hariç

6. viteste 50km ye düştükten sonra gaza yüklenince çıkan zorlanmış egzos sesini ve 200km ye kadar tek viteste çıkabilmeyi.

bn herseyını ama depodakı cızgılerını kıwrımlarını we ataklını sewıyorum benı hıc uzmemesını sewiyorum

az yakmasını, deretepe düz gitmesini kaldırımlarda ve arazi koşullarında hoplayıp zıplamasını, egzoszunun sesini(pancar motoru qibi:) trafik derdinin olmamayışını benzini bittiği zaman itmesini kısacasını herşeyini sewiyorum çünki bu benim yaşam tarzım.

Trafik sorununu çözmesini seviyorum. İstanbul'u araba kullanan veya otobüse birinden daha çok sahiplendiriyor.

Sence?

img0249mg8ir7.jpg

Abi beni dövsen daha iyidi ya :p :cherry: :cat: Hakikaten sevilmeyecek bir yanı yok. Hayalim :salut:

ben keddi motorumun nesini seviyorum
tabiki onu kullananı :) çok mu megoloman oldu ya

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar