Motorunuzu nezamandır yıkamıyorsunuz?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motor boulumune tazııklı tutma normal tut bısey olmaz korkma koltuga fılan raab yıkar gıbı yıka ama herzman tavsıye etmem 1.5 ayda bır ole yıka gerısını hep kuru bezle - ıslak bezle yap ayrıca parlatıcılar var super oluyor tavsıye ederım:cat:

DevilRider' Alıntı:
motor boulumune tazııklı tutma normal tut bısey olmaz korkma koltuga fılan raab yıkar gıbı yıka ama herzman tavsıye etmem 1.5 ayda bır ole yıka gerısını hep kuru bezle - ıslak bezle yap ayrıca parlatıcılar var super oluyor tavsıye ederım:cat:
Parlatıcı olarak ne tavsiye edersin Devil

Yılda bir kez pasta cila.Kirlendiğine karar verirsemde o an yıkarım.Dün yıkadım bugün zincirini yağladım.Yıkamak neysede zincir yağlamak pis bir iş.

BEN MOTORU EN GEÇ 2GÜNE BİR SİLERİM HAFTADA BİRDE YIKARIM VE KONTROLLERİNİ YAPARIM

Haftada 1 defa yıkarım, nikelajları parlatırım, hafta içide silerim devamlı, yıkamdan sonraki en büyük keyfim karşısına geçip sigaramı tüttürmek.:bounce:

vampir yalancı arkadaşlar o bi kere bir hafta kirli gezdi ama bi kere:)))))) benim motoru vampir bilir ona sorun ama yazdıklarınız hoşmuş arkadaş nerdesin ayıp ettin siler parlatırız ama bir iki turda bineriz canınız sağolsun ama kamyonu ben değil yıkamacı yapar:) benden iyi temizlettiririm korkma

Ya ben haftada 3 kez yıkıyorum yinede ertesi günü leş gibi oluyor. Otomatik motosiklet yıkama makinası lazım bana. Doğalgaz çalışması var diye toz toprak her taraf rezil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar