- Konu Yazar
Arkadaşlar selam. Şimdi herkese yararlı olması açısından bu konuyu açma gereği duydum. Mesela ben yakında Türkiyeye geleceğim ve ikinci el 4 veya 2 silindir 600cc temiz (tabi bulabilirsem) bir motor alacağım. honda, yamaha, kawasaki, suzuki gibi markaların motorlarını hala araştırmaktayım. ben istanbulda oturmaktayım fakat siz nerede yaşıyorsanız ve hangi ustaya güveniyorsanız (tamir ettiriyorsanız) o adresi yazın lütfen. bu markalardan birini alsam istanbulda hangi ustaya götüreceğimi bilemem. yetkili servis zaten pahalı hem bazı özel servis ustaları çok ta iyiymiş bu konuda. yani sizden ricam herkese yararlı olması açısından;
-Hangi marka motorunuzu nerede tamir ettiriyorsunuz ? (Özel servis yada işinden memnun olduğunuz yetkili servis.)
- Varsa bir adres, bir usta adı.
- Ne zamandır tanıyıp gidiyorsunuz.
Vb. gibi bilgiler rica ediyorum. Çünkü denk geldim birkaç arkadaş motoru alıyor sonra servis sıkıntısı yaşıyor. En azından motor almadan önce yada aldıktan sonra sizin referanslarınızla iyi bir ustaya tamir ettirebilsin motorunu arkadaşlarımız.
birde unutmadan aklınızda bulunsun, Ağustos 8 gibi İstanbulda olacağım. 2007 model ve üstü 600cc 4 yada 2 silindir 35 bin km yi geçmemiş naked motorunuz varsa yada bir arkadaşınızın, satmayıda düşünüyorsa ciddi alıcıyım duyrulur.
-Hangi marka motorunuzu nerede tamir ettiriyorsunuz ? (Özel servis yada işinden memnun olduğunuz yetkili servis.)
- Varsa bir adres, bir usta adı.
- Ne zamandır tanıyıp gidiyorsunuz.
Vb. gibi bilgiler rica ediyorum. Çünkü denk geldim birkaç arkadaş motoru alıyor sonra servis sıkıntısı yaşıyor. En azından motor almadan önce yada aldıktan sonra sizin referanslarınızla iyi bir ustaya tamir ettirebilsin motorunu arkadaşlarımız.
birde unutmadan aklınızda bulunsun, Ağustos 8 gibi İstanbulda olacağım. 2007 model ve üstü 600cc 4 yada 2 silindir 35 bin km yi geçmemiş naked motorunuz varsa yada bir arkadaşınızın, satmayıda düşünüyorsa ciddi alıcıyım duyrulur.