motorunuzla ne yapmayı seviyorsunuz?

hız yapmayı sevmiyorum ama yanımdan şölee yapıştırıp'da geçen race oluncada imrenmio değilim :wiinkk: herne yaparsam yapayım motosikletimin üzerindeyken sanki dünyadan soyutlanıyorum akıp giden yol ve benim düldül farklı hissettiriyor iki teker farkı yaşasın iki teker:)

motorda giderken 1. vitesten 2 ye atarken aragaz vermeyi cok seviyorum
2 yada 3. viteste yokuş çikarken ayaga kalkip gazi köklemek cok hoşuma gidiyo:):) trafikte aralara girmek sokak arasinda 60 yapmak:):)

Motoruma eşimle beraber binmeyi ve onula seyehat etmeyi çok seviyorum.
Her frene basışımda kaskını kaskıma vurması yok mu :pr:

e5 kara yolunda kasksız yuksek hızlara guvenlı seklde cıkmayı gozlerden yas akmasını sevıyorum...

motor tepesindeyken efendi gibi gitmeyi ve kimseyi rahatsız etmemeyi seviyorum

szr

Bws yi dağa taşı vurmayı , özellikle bozuk patika yollarda düşük hızlarda gitmeyi; yol dışı alternatifler kullanmayı ve gece ıssız bi ortamda yolun sadece motorumun farı ile aydınlanmasını vs.vs. çok seviyorum

apartmanlar arasından geçerken gaza yüklenip yankı yaptırmayı çok seviyorum:)

onun yağından mısır patlatıp garajda onunla takılmayı :mrgreen: :queen:

ben sevdiğim şeyleri yazarsam millet üstüme çullanır en iyisi binip gitmeyi seviyorum yazıyım:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben bi de köprüden karşıya geçmeyi sevicem galiba. daha milli olamadım.becerebilirsem şu geçiş işini hayırlısıyla deniz havası ala ala salınır giderim.

trafıkten daralmıs araba suruculerının yuzune gulup gıcık ederek yanından aragaz atıp gecmeyı motorun ve egsoz un sesını dınlemeyı duz ve bos yolda kadran zorlamayı lastık yakmayı coook ama coook severım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
trafıkten daralmıs araba suruculerının yuzune gulup gıcık ederek yanından aragaz atıp gecmeyı motorun ve egsoz un sesını dınlemeyı duz ve bos yolda kadran zorlamayı lastık yakmayı coook ama coook severım

hocam sen seiko ya bağlamışsın iyice :p

Boş sakin sessiz bir yolda yavaşça süzülürken içimden slalom yapmak gelir hep...Sağ-sol zigzaglaral giderim...:p:p:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar