böyle konuları görünce Nasreddin hoca nın şu fıkrasını anımsarım:kekostar belki yarın yola çıkacak vatandaş...![]()
2011 de emekliyim,yasa vurmasa 8 ay sonra emekliydim.
Çocuklar az daha kendini kurtarsın hanımıda alıp kaçacağım zaten.
Hemen yatay geçiş bir enduro .
Karadan kuzey afrika Gerçi ben gördüm ama hanım görsün çok istiyorum.
Oradan batı afrika sahillerinden dönüp gelmek.
Bir sonra ki sene güney amerika,
Arjantin,
Brezilya (6 hafta sonra rio karnavalı var biliyorsunuz değil mi?)
Peru oy oy oy.
Şili...
Allah iyiliğini versin be MetehanPazar pazar aklımı ne karıştırıyorsun.
Daha markete gidilecek alışveriş yapılacak......

Motosikletimle Türkiye'ye gitmek istiyorum.
Bir gün yapacağım...
Ben daha güzel yurdumu gezemedimki avrupayı gezeyim.Yurdumun görülmeye değer yerleri olmasa o kadar insan akın akın gelmez buda benim düşüncem.Şöyle akdenizden çıkıp ege marmara,karadeniz kıyıları ordan doğuya aksam,ürgüp göreme, ağrı doğubeyazıt mardin entep ve hamamları hatta baklavaları ardında hatay sonra adana,bittirdim valla memleketi.Buda benim hayalim![]()
tek hayalim artik babama bi motorum oldugunu soyleyip motorla evin garajina girmek:queen:
crazy kanka seni artcı alırsam valla motorda bende pert olurum uzak yolda...![]()
tek hayalim artik babama bi motorum oldugunu soyleyip motorla evin garajina girmek:queen:
hayal olmicak bi yurtdısı seyehatı olabilir şimdik şöyle oluyor benimgibi çifte vatandaslıı(t.c.-bulgaristan) olan elemanlarla birlikte bi bulgaristan seyehatı yapılabilir varna albena cok güzel yerlerdir.hem daha ucuz olur cunku orda benzin ucuz ve kaliteli.bize masrafı sadece triptik olucaktır.
Ben bu yoldaki çizgileri anlamadım. Bu kesikli çizgiler, Endurocu arkadaşlar dağa taşa vurabilir işaretimi :queen:
hollanda :queen: