Motorunuzla Gitme Hayali Kurduğunuz Ülke ve Nedeni

geçen yaz ege yi turladım bu yaz kısmetse baştanbaşa karadeniz çıkmadık yayla bırakmıcam .memleketimizde gezecek yer çok.ama vakit ve nakit durumu uygun olursa bende akdeniz havzasını tepeden tırnağa gezmek isterim.

ukraynaaa:)bir motorla gidip diğer motorlarla kaynaşmak için...pardon motorcularla:)

bu yaz 2 kişi 1500ytlyi geçmeyecek bir motorla (büyük ihtimal 125lik:( )
ege ve akdeniz turu yapmayı hayal ediyorum.bu gezinin finansını da yanımda
götüreceğim ıvır zıvır işporta mallarını satarak ve gittiğim yerlerde ufak işlerde
çalışarak oluşturmayı düşünüyorum.
tabii ki şu anda fantezi aşamasında.

vitesli bir motor alamazsam da mobiletle istanbul çanakkale yapacağım.

yurtdışı olarak da çekollovakla 'ya gidip jawa fabrikasını ve oradaki eski motorları görmek isterim.

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
kekostar belki yarın yola çıkacak vatandaş...:p
böyle konuları görünce Nasreddin hoca nın şu fıkrasını anımsarım:
adamın biri "hocam gördünmü adamın biri elinde bir tepsi baklavayla gidiyordu" der. hoca "banane" der. adam "iyi de hocam adam size gidiyordu" der. hoca da " o zaman sana ne" der.
paylaşım için teşekkürler :p

2011 de emekliyim,yasa vurmasa 8 ay sonra emekliydim.
Çocuklar az daha kendini kurtarsın hanımıda alıp kaçacağım zaten.
Hemen yatay geçiş bir enduro .
Karadan kuzey afrika Gerçi ben gördüm ama hanım görsün çok istiyorum.
Oradan batı afrika sahillerinden dönüp gelmek.
Bir sonra ki sene güney amerika,
Arjantin,
Brezilya (6 hafta sonra rio karnavalı var biliyorsunuz değil mi?)
Peru oy oy oy.
Şili...

Allah iyiliğini versin be MetehanPazar pazar aklımı ne karıştırıyorsun.
Daha markete gidilecek alışveriş yapılacak......

ALOOOOOOOOĞĞĞĞĞĞ RİOOOOOO diyorum,COPACABANAAAA diyorum,sesimi duyan yokmuuuuuuuuu.
Şubat ortası karnaval var diyorum...
Güney yarımkürede mevsim yaz diyorum.
Beach diyorum
Parti diyorum...
Giden dönmüyor diyorum......

METEHAAAAAN ALACAĞIN OLSUN EMİİİİİİİ.....

DURDUK YERDE NİYETİMİZİ BOZUYON BE YAĞĞĞĞ

Ben daha güzel yurdumu gezemedimki avrupayı gezeyim.Yurdumun görülmeye değer yerleri olmasa o kadar insan akın akın gelmez buda benim düşüncem.Şöyle akdenizden çıkıp ege marmara,karadeniz kıyıları ordan doğuya aksam,ürgüp göreme, ağrı doğubeyazıt mardin entep ve hamamları hatta baklavaları ardında hatay sonra adana,bittirdim valla memleketi.Buda benim hayalim:p

Motosikletimle Türkiye'ye gitmek istiyorum.
Bir gün yapacağım...

Bizim insanımız avrupaya gitmeyi hayal eder avrupadakilerde türkiyeyi....

Biz Türk milleti bazen gerçekten kör oluyoruz . Ömründe daha Rize/Ayder Trabzon/ Uzungül vs. vs.. gitmemiş insanımız avrupa hayalleri kuruyor. Ülkemizdeki dogal güzelliklerin yarısı hayal ettiginiz ülkelerde yok . Bence yurt dışındaki güzellikleri hayal edecegimize şurda 1000km uzaklıkta yurt içindeki güzellkileri gezin. Hem hayaliniz hayal olmaktan çıkar gerçege dünüşür hemde bu geziniz daha ekonomik olur.

Umarım yazımı dikkate alan olur.

Ben daha güzel yurdumu gezemedimki avrupayı gezeyim.Yurdumun görülmeye değer yerleri olmasa o kadar insan akın akın gelmez buda benim düşüncem.Şöyle akdenizden çıkıp ege marmara,karadeniz kıyıları ordan doğuya aksam,ürgüp göreme, ağrı doğubeyazıt mardin entep ve hamamları hatta baklavaları ardında hatay sonra adana,bittirdim valla memleketi.Buda benim hayalim:p

Aboo yandın sen be abı altındakı motorda 800 luk nasıl benzın yetıstırcen :)...Gezmedık yer bırakmadın :)):..

abi herhalde siteleri karıştırdın...:psen zaten artık gemi azıya almışın...:queen:seni ben bile durduramam...:queen:

hankınıza cevap yazam beyler...yine topik patladı valla...meğer millet ne doluymuş be...içi yanan ayran içsin...:queen:

crazy kanka seni artcı alırsam valla motorda bende pert olurum uzak yolda...:p

abiler bendende japonya.çünkü hem er5 imin hemde karate-do nun doğduğu yer.
Im the karateka:)

hayal olmicak bi yurtdısı seyehatı olabilir şimdik şöyle oluyor benimgibi çifte vatandaslıı(t.c.-bulgaristan) olan elemanlarla birlikte bi bulgaristan seyehatı yapılabilir varna albena cok güzel yerlerdir.hem daha ucuz olur cunku orda benzin ucuz ve kaliteli.bize masrafı sadece triptik olucaktır.

walla yaz gelsin hemen avrupayı gezicem,, çorlu ,tekirdağ , edirne (((((((:) daha sayiim mi

tek hayalim artik babama bi motorum oldugunu soyleyip motorla evin garajina girmek:queen:

crazy kanka seni artcı alırsam valla motorda bende pert olurum uzak yolda...:p

eheheuheuheuheuhu :cat: haklısın sonuna kadar hahahahahaha:D :queen::queen::queen::queen:

tek hayalim artik babama bi motorum oldugunu soyleyip motorla evin garajina girmek:queen:

:queen::queen::queen::queen: abi yas kac bas kac nerde saklıon motoru kendı evnmı var? :queen::queen::queen: :cyclopsan

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayal olmicak bi yurtdısı seyehatı olabilir şimdik şöyle oluyor benimgibi çifte vatandaslıı(t.c.-bulgaristan) olan elemanlarla birlikte bi bulgaristan seyehatı yapılabilir varna albena cok güzel yerlerdir.hem daha ucuz olur cunku orda benzin ucuz ve kaliteli.bize masrafı sadece triptik olucaktır.

bu fikir uygulanabilir de bişey, yakın ucuz kolay

Günaydın iyi sabahlar,iyi seneler.
Kararımı değiştirdim,Bangkoka gidip thai masaj yaptırmak istiyorum,2007 nin yorgunluğunu çıkarmalı,şöööyle kulunçları ovdurmalı.

IMGP0180.jpg

Ben bu yoldaki çizgileri anlamadım. Bu kesikli çizgiler, Endurocu arkadaşlar dağa taşa vurabilir işaretimi :queen:

la gokhan ne yapacan hollandada felan holand kızları seni beğenmez sen gel

benim misafirim ol yanlış anlama hemen:queen:

pınar aplam şimdi gelir artıkın ''geymisin olum sen der şimdi'':p

o yuzden yanlış anlama dedim:p

tehtit yok haaaaaaa:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar