- Konu Yazar
ben düldülüm cbf 150 ile Kıbrısa gitmeyi çok istiyorum...Yeşil Hatta kadar gidip UN Birelşmiş Milletler askerinin olduğu bölgeye kadar ikaz yiyene kadar birileri beni durdurana kadar gitmek istiyorum..motorumda kocaman bir Türk Bayrağıda olacak bu arada...:bounce:
Kıbrısı yıllardır anlattılar...motosikletle gitmek nasip olmadı...
Yurtdışına çıkmanın hayal olduğunu biliyorum...
ale:
Kıbrısss bekleee beniii...:cherry:

tek bildiğim ise tanıdığım tüm motorcular Yunanistan İtalya yollarına kendilerini vurmak istemeleri...
ne var oralarda bilmiyorum...
Halbukim İsveç İsviçre bana daha çekici geliyor...
Afganistana gitmek isteyenlerede bişey demiyorum...Kandaharda Talibanla beraber kayfaltı etmekde hoş bir ambians...Merhaba Talibann biz dostuzz...
Yani Endurocuların büyük CC sahibi arkadaşlar için İtalya Yunanistana gitmek Hacca gitmek gibi birşey...orda tavaf oluyor bizim tayfa...:queen:
Ha birde Sümela Manastırına gitmek istiyorum...Sahil yolu yapıldı...herşey çoookk güzel olacakk bu yazzz....
Kıbrısı yıllardır anlattılar...motosikletle gitmek nasip olmadı...
Yurtdışına çıkmanın hayal olduğunu biliyorum...
Kıbrısss bekleee beniii...:cherry:

tek bildiğim ise tanıdığım tüm motorcular Yunanistan İtalya yollarına kendilerini vurmak istemeleri...
Afganistana gitmek isteyenlerede bişey demiyorum...Kandaharda Talibanla beraber kayfaltı etmekde hoş bir ambians...Merhaba Talibann biz dostuzz...
Yani Endurocuların büyük CC sahibi arkadaşlar için İtalya Yunanistana gitmek Hacca gitmek gibi birşey...orda tavaf oluyor bizim tayfa...:queen:
Ha birde Sümela Manastırına gitmek istiyorum...Sahil yolu yapıldı...herşey çoookk güzel olacakk bu yazzz....
Son düzenleme: