Motorunuzla Gitme Hayali Kurduğunuz Ülke ve Nedeni

ben düldülüm cbf 150 ile Kıbrısa gitmeyi çok istiyorum...Yeşil Hatta kadar gidip UN Birelşmiş Milletler askerinin olduğu bölgeye kadar ikaz yiyene kadar birileri beni durdurana kadar gitmek istiyorum..motorumda kocaman bir Türk Bayrağıda olacak bu arada...:bounce:

Kıbrısı yıllardır anlattılar...motosikletle gitmek nasip olmadı...

Yurtdışına çıkmanın hayal olduğunu biliyorum...:pale:

Kıbrısss bekleee beniii...:cherry:

tek bildiğim ise tanıdığım tüm motorcular Yunanistan İtalya yollarına kendilerini vurmak istemeleri...:pne var oralarda bilmiyorum...:pHalbukim İsveç İsviçre bana daha çekici geliyor...

Afganistana gitmek isteyenlerede bişey demiyorum...Kandaharda Talibanla beraber kayfaltı etmekde hoş bir ambians...Merhaba Talibann biz dostuzz...:p

Yani Endurocuların büyük CC sahibi arkadaşlar için İtalya Yunanistana gitmek Hacca gitmek gibi birşey...orda tavaf oluyor bizim tayfa...:queen:

Ha birde Sümela Manastırına gitmek istiyorum...Sahil yolu yapıldı...herşey çoookk güzel olacakk bu yazzz....:p

Son düzenleme:
Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
yaza daha çok var 2-3 ay sonra açılacak başlıktı bu.

Moderatör (forrap)
Çok abartılı düşüncelerim var :) Bunu yapmam için tabi ki zaman (daha doğrusu zamanın getireceği vakit ve nakit gereksinimleri) gerekli..
Neyse ki genciz,aklımdanki düşünceleri gerçekleştirmeden ölmeye niyetim yok..
Bir avrupa turu,ardından iskandinav ülkeleri ve Rusya taraflarına kadar bir rotam var.. Tabi afrika da var aklımda,hepsi birden olmaz belki ama gerekli şartlar oluştuğunda boş boş durmaya niyetim yok.
Tabi dediğim gibi bir şeyler yapmak için en azından 3-4 sene gerekli bana(gerçi Allah büyüktür,belli de olmaz ne olacağı)..
İnsanın içinde olduktan sonra,er ya da geç yapar.Ama insanın içinde olmadıktan sonra sahibinden.com daki 4-5 yaşında enduroları görürüz 3-4 bin km de..

Dünyanın her yeri aslında ayrı bir dünya.Her yeri görmeli ki insan yaşadım,dünyayı biliyorum diyebilmeli.Televizyondan izlemek başka,gidip yaşamak birebir görmek başka..
İnsanın ufkunu genişletmek yine insanın elinde.Yaşadığı şehirden,hatta ilçeden dışarı çıkmadan yaşayan insanlar var,şartlar ne kadar zor olursa olsun bence görebildiği kadar yer görmeli insan.Hele ki motorcuysa...
Önce kendi ülkemin her ilini,daha sonra dünyayı düşünüyorum tabi.Karadeniz i çok istiyorum özellikle..

yaza daha çok var 2-3 ay sonra açılacak başlıktı bu.

kekostar belki yarın yola çıkacak vatandaş...:p

Çok abartılı düşüncelerim var :) Bunu yapmam için tabi ki zaman (daha doğrusu zamanın getireceği vakit ve nakit gereksinimleri) gerekli..
Neyse ki genciz,aklımdanki düşünceleri gerçekleştirmeden ölmeye niyetim yok..
Bir avrupa turu,ardından iskandinav ülkeleri ve Rusya taraflarına kadar bir rotam var.. Tabi afrika da var aklımda,hepsi birden olmaz belki ama gerekli şartlar oluştuğunda boş boş durmaya niyetim yok.
Tabi dediğim gibi bir şeyler yapmak için en azından 3-4 sene gerekli bana(gerçi Allah büyüktür,belli de olmaz ne olacağı)..
İnsanın içinde olduktan sonra,er ya da geç yapar.Ama insanın içinde olmadıktan sonra sahibinden.com daki 4-5 yaşında enduroları görürüz 3-4 bin km de..

fortik tabi önce bir motor lazım herşeyden önce...:phayal kurmak çok güzel...:p

tahmin ediyorumki sen uzun zamandır birikimdesin..damlaya damlaya göl olur şekli...hatt mod olup ortama girdikten sonra makinayı büyütmek için hayallerini ve planlarını erkene almışsındır...:p

Henüz istanbul dışına bile çıkamadım ama uzun yola gidecek bir motor alabilrsem msela bandit gibi yunan kıyılarından ege kıyılarını seyretmek isterdim.

benim şimdilik yurtdışında falan gözüm yok.tek istediğim zaman bulabilirsem istanbul'dan çıkıp karadeniz sahilyolundan devam edip ordan güneydoğu anadoluya inip ordanda akdeniz,ege sahillerinden tekrar istanbul'a ulaşmak.çok uzun süreceğe benziyor ama benim hayalini kurduğum rota da budur.

yurt dışıda gözüm yok ama kaza yapmadan önce bi hyosung almayı planlıyordum

aldığımda yaza akdeniz egedenizi karadeniz kıyılarına gezi yapmayı düşünüyordum

ama şimdi olmuyor çünkü babam hayatta izin vermez

herkeze slm önce bende en fazla adpazarından izmite gittim

abi bende 125 lik motor oldu ğundan hayel bile edemiyorum

Son düzenleme:
yav düükkanı bırakıp bi çarşı yapsam şöyle g.paşa caddesinde bi ara gazı versem yeterr:pr::queen:

Yani Endurocuların büyük CC sahibi arkadaşlar için İtalya Yunanistana gitmek Hacca gitmek gibi birşey...orda tavaf oluyor bizim tayfa...:queen:

Başlığı okur okumaz Yunanistan üzerindne İtalya diye düşünmüştüm tam :mrgreen:

İlk yurtdışı deneyimimi batıya doğru yapmak istiyorum, sonra ver elini Katmandu :) Ama Capo ile Katmandu sıkar biraz, daha ufak bir enduro alıp giderim o tarafa. :p

2011 de emekliyim,yasa vurmasa 8 ay sonra emekliydim.
Çocuklar az daha kendini kurtarsın hanımıda alıp kaçacağım zaten.
Hemen yatay geçiş bir enduro .
Karadan kuzey afrika Gerçi ben gördüm ama hanım görsün çok istiyorum.
Oradan batı afrika sahillerinden dönüp gelmek.
Bir sonra ki sene güney amerika,
Arjantin,
Brezilya (6 hafta sonra rio karnavalı var biliyorsunuz değil mi?)
Peru oy oy oy.
Şili...

Allah iyiliğini versin be MetehanPazar pazar aklımı ne karıştırıyorsun.
Daha markete gidilecek alışveriş yapılacak......

Son düzenleme:
Ben italya ya gitmek istiyorum motorumla..
Üstümdede fıstık gibi bi tulum olsun..
İtalyada namımı duyurup gelirim geri (gelmeyedebilirim belli mi olar) :queen:

Ben italya ya gitmek istiyorum motorumla..
Üstümdede fıstık gibi bi tulum olsun..
İtalyada namımı duyurup gelirim geri (gelmeyedebilirim belli mi olar) :queen:

:queen::queen::queen:nihahahahaaa bu avrat milleti hep aynımı olacak yaw daha şimdiden ne giyeceğini düşünüyor:queen::queen:

ilk önce bi TR turuna cıkayimde :mrgreen: avrupa kolay :p italya olabilir. isterdim oraya gidip ducatilerle kapısmayı :silent: :mrgreen:

walla feribotla italyaya ordan fas a ordan yunanistana ordanda geri türkiyeye güzel olur be :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
buradan doğuya irana mükemmel bir gezi olurdu
hindistana hatta aşıp çine kadar
doğunun güzelliğini görmeye , bize nasıl yanlış öğretiliğ tanıtıldığına şahit olmaya gitmek isterdim..
gidicem de, yaşlanmadan

kısa vadede maraştaki ahır dağına

orta vadede ise rize uzungöl taraflarına gitcem inşallah

motor olarak da 600 ve üzeri ss lerden biri

kısa vadede maraştaki ahır dağına

orta vadede ise rize uzungöl taraflarına gitcem inşallah

motor olarak da 600 ve üzeri ss lerden biri

Sen bi yüzünü yıka gel bence :p
SS ile dağa gitmeyi düşünen düşünen birini bulmak ilginç :mrgreen:

Celalabad

dscf33081af1.jpg

##############