Motorunuzla Gitme Hayali Kurduğunuz Ülke ve Nedeni

Yakinligindan ve pratikliginden dolayi Yunanistan ve Bulgaristan'a gitmek isterim, daha dogrusu ciddi ciddi planliyorum. Bu yaz zor, buyuk olasilikla beni askere alacaklar, o yuzden pasportu da kullanamayacam. 2009da askerden cikinca giderim artik. Askerlikte biriktirdigim paralari da yollarda harcarim.

Askerlik olayini tecil ettirebilirsem bu yaz bile olabilir.

Marmara ve Batıkaradenizi motorla bitirdim.Sağlam bir makinaya geçişi tamamlarsam bu yaz Güney kıyıları ve Antep,Urfa civarlarınıda bitirip orta ve doğu Anadolu'ya yönelicem.Boydan boya Karadeniz (Tiflis'e kadar) boynumun borcu zaten.Bir yaz sezonunda yapabilirmiyim bilemiyorum ama çabalıycam.2009'dada Yunanistan,İtalya ve İspanya güzergahı kafamda var.2010'dan sonrada Allah ne verdiyse:cherry:

Kanuniylemi bitirdin haco...valla tebrik ettim seni...:pbu yaz bombeyi patlatıcaz merak etme kuzen...adına şanına yakışır makinayı kapcaz...Mor Motosikletle konuştum...sana bir Xcıtıng 250 test sürüşü ayarlayacaklar...istediğin vakitte..ben seni getir götürürüm...grand dinklarde mükemmeldir diyor...ama tipleri kayık işte...:pale:

ben de "beyaz rusya"ya gideyim o zaman :p

haco tam ziyansın valla...:paklın fikrin aşağıda...evlende kurtulalım senden...

heyy siz yol görmemişsiniz yavrular...:p

Makinalarınız bence böyle yollardanda geçebilmeli...hayatınız bal kaymak asfaltlarda geçiyor...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Afganistana gitmek isteyenlerede bişey demiyorum...Kandaharda Talibanla beraber kayfaltı etmekde hoş bir ambians...Merhaba Talibann biz dostuzz...:p

Yani Endurocuların büyük CC sahibi arkadaşlar için İtalya Yunanistana gitmek Hacca gitmek gibi birşey...orda tavaf oluyor bizim tayfa...:queen:

Ha birde Sümela Manastırına gitmek istiyorum...Sahil yolu yapıldı...herşey çoookk güzel olacakk bu yazzz....:p

afganistan dan sağlıklı gelebilecek motosiklet yada insan çok tanımıyorum. kumla dolu suları, kumlu rüzgarı, kumlu yatakları, kum yolları ve dolayısı ile onca toz önce motosikleti sonra seni pert eder :) talibana gelince.. biz dostuz demen çok önemli değil. yolda yürürken seni tutup kurşuna dizebilrler.. hatta motosikletini almak için bile kurşuna dizebilirler :)
ama üzerinde sağında solunda bol türk bayrağı olursa bu oldukça fazla işini görür.. amerikan askerleri bile kollarının üst kısmına türk bayrağı yapıştırıp geziyorlar. şaka yapmıyorum arkadaşlar.. her ne kadar bize yavaştan kıl olmaya başlasalar da (malum amerikan üslerinin inşaat işlerini, amerikan firmalarının işlerini orada genelde türkler yapıyor) hala bize karşı fazlaca sevgileri var..

kıbrıs konusunda yoldaş ararsan belkim bende katılabilirim :)

sümela manastırını ve motosikleti bağdaştıramadım, dağa mı çıkılacak motosikletle? :)

neyse ben nereye gitmek isterdim ki? almanya olabilir, yada amerika olabilir.. yollar geniş.. tenha.. yani motosikletle gezmek için çok uygun olurdu.. :bounce:

afganistan dan sağlıklı gelebilecek motosiklet yada insan çok tanımıyorum. kumla dolu suları, kumlu rüzgarı, kumlu yatakları, kum yolları ve dolayısı ile onca toz önce motosikleti sonra seni pert eder :) talibana gelince.. biz dostuz demen çok önemli değil. yolda yürürken seni tutup kurşuna dizebilrler.. hatta motosikletini almak için bile kurşuna dizebilirler :)
ama üzerinde sağında solunda bol türk bayrağı olursa bu oldukça fazla işini görür.. amerikan askerleri bile kollarının üst kısmına türk bayrağı yapıştırıp geziyorlar. şaka yapmıyorum arkadaşlar.. her ne kadar bize yavaştan kıl olmaya başlasalar da (malum amerikan üslerinin inşaat işlerini, amerikan firmalarının işlerini orada genelde türkler yapıyor) hala bize karşı fazlaca sevgileri var..

kıbrıs konusunda yoldaş ararsan belkim bende katılabilirim :)

sümela manastırını ve motosikleti bağdaştıramadım, dağa mı çıkılacak motosikletle? :)

neyse ben nereye gitmek isterdim ki? almanya olabilir, yada amerika olabilir.. yollar geniş.. tenha.. yani motosikletle gezmek için çok uygun olurdu.. :bounce:

Valla en azından bi Yasini Şerifi veya Ayetel Kürsiyi bilmek lazım...orda okudunmu canını kurtarsın...:p

Sümela manastırına ne kadar yaklaşsak kardır motorla...gerisi görme hevesiyle çıkarız artık...:p

bi çinli motorla japonyaya gitmek isterdim :queen: japonlar çin işi motoru görünce ne derlerdi acaba :silent:

ahh ahh bende rusyaya gitmek isterdim:queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
tabiki Hindistan .:) .......................................

tabiki Hindistan .:) .......................................

yolun ortasında tuvalet ihtiyacını gören insanlara alışırsan;
aşırı yağlı ve pis yemeklere de..
o sefaleti gördükten sonra para harcarken için cız etmeyecekse..
mistik bir yeri görürüm umudu ile gidip, mistik rahiplerin kokusuna dayanıp yanına yaklaşabilirsen..

neden olmasın gidebilirsin..
en azından türkiye trafine tekrar çıktığında artık memnuniyetsiz olmazsın :)

Valla en azından bi Yasini Şerifi veya Ayetel Kürsiyi bilmek lazım...orda okudunmu canını kurtarsın...:p

Sümela manastırına ne kadar yaklaşsak kardır motorla...gerisi görme hevesiyle çıkarız artık...:p

sevgili metehan bey;

ben her motosiklete bineceğimde iki kere okuyorum ayetel kürsiyi :)
ikincisi dilim sürçer falan birincisinde yanlış bişi söyleyebilirim diye :)

zaten onca ayetel kürsi ile sağlam kaldık. onları da okumazsak ne olurdu bilmem bendeki bu ultra şans ile :)

bu aradada motosiklet bilgisi için teşekkür ederim. biraz bekleme sırasına girmiş gibi olduk gerçi. arkadaşım da istanbula gidilir mi diye yan çizmeye başladı. sinirlendim pişman oldum o yorgunlukla uğraştığıma; lakin canım sıkıldı ama param olsa ben alacağım neredeyse. belki alırım da bilmiyorum.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar