Motorunuzda En Garip Ne Taşıdınız...

110 cc cup motorda gazi osman paşadan esenyurta kadar 2 çuval kadife seccade taşımıştım.ortalama 80 / 100 adet seccade vardı.ağırlık 60 kg civarındaydı.-e5 karayolundan ne zorluklarla gitmiştim esenyurttaki pazar pazarına...

Ben Peugeot 103 ile 50 kg Çimento+25 Kg Fayans Yapıştırıcı Taşıdım İi Cekti Şaşırttı beni...

kilolarca çimento,kum,kömür çuvalı,damacana sular,yavruyken köpeğimi,meyve çuvalları,en ilginç olanıda 82 ekran lcd tv:D

Arabam için aldığım 800w lık kabinli kolonu kaltuğun arkasına koyarak eve getirmiştim. Gören ses ver diye bağırıyordu.:queen:

Mobylette ile 85 kg tavuk fileto. :) O zamanlar filetonun fiyatı 6.5 tl idi.Motosikletin parasından pahalı yapıyordu. :) Yaklaşık 5 km taşıdım.Kendim 50 kiloyum.Ve sadece düz yolda gittik.Gaz koluna dokununca tekere gelecek gibi yapıyordu. :) O kalkarken ki çırpınışlar ise tam bir eziyetti yazık motosiklete. :)

ben değilde , bir ara Samet abi Mezit'i taşımıştı :santa:

şerefsizim şimdi ben yazacaktım..bir girdim konuya...Oğuz bana bırakmamış...:p
bende taşıdım mezit'i moruk. lanet zenci tam 140 kilo çekiyo. motor altımızda inim inim inledi!
ohooooo bir 600 cc ile değil 125 cc ile taşıdık..naaabeerrrrrr:wiinkk:
Mezit dedigin bi arkadasımız mı ? :)
aslında usta bir marangoza versek 3-5 arkadaşımız olabilir...:queen:
Mezgitin bir büyük boyuda olabilir :)

hiçbir mezgit öyle olamaz..olsa 2 sene hergün mezgit yerim bea...:flower:

kamyon kasasımıyım len ben.. :):mrgreen:
ahanda zatı muhterem de gelmiş....:rendeer:

av tüfeği süperpoze parçalanmamış bütün şekilde taşıdım gören tip tip bakıyodu gayet garip sanırım :)

pizza ve (karton bardakta) kola taşımıştım. Kola taşmış... pizza havada kaldığından ıslanmamış..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar