Motorunuzda En Garip Ne Taşıdınız...

halı taşıdım..yastık yorgan taşıdım kazanda çorba taşıdım bunlar genellikle activayla taşıdım

Aşı zamanlarında kedi taşıyorum onada garip diyemem çok sevimli kerata. Kızların sevgilisi :)

topcase olmadançanakkaleye gidiş dönüş 700km 3 valiz üst üste taşıdım :D . ayrıca Abrocer , arka teker kaldırma sehpası ve garajım ıcın 1.5 metrelık elastık çıtaları tasıdım . köprüden gecerken elastık oldugundan kafama carpıyordu. :D Allahtan polis falan durdurmadı.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Bir müşterim çin malı bir scooter da kapı taşımıştı, bildiğin amerikan kapı :)

Hatta bende resim çekip forumda paylaşmıştım ararsak buluruz belki :)

CBR600f 'in arka koltuğuna 3'lü set üstü ocak ve açılır kapanır çamaşır kurutma asklılarından bağladım eve götürdüm :) araba olmayınca yapacak bişey yok.

Mersin İl Temsilcisi
çok garip bişey taşımıztım ama ne gariptir ki ne taşıdığımı unuttum :p

Scooterın ortasında 10 kg'lık 25x40 fayans kutusu taşımaya kalkıştım artçımla beraber.Işıklarda beklerken ayağıma düştü köşesi denk geldi.Röntgen çektirdim bir şey çıkmadı neyseki...

83 parça porselen takımının 70 parçasını taşıdım motorun heryeri doluydu tüm yük arkada olduğundan her gaz verişte tekere geliodu motor 10 km kadar motorun onune abanarak gitmiştim ve 1 tane bile zayiat vermemiştim nasıl oldu anlamadım :)

arabaya sığmadı...nakliye için kamyonet tutsam astarı yüzünü geçecek....toyota yaris'in alamadığı yükü motorla taşımak zorunda kaldım.bütün millet bana bakıyordu ama hiç istifimi bozmadım.Çantayı sökmek zorunda kaldım sadece:)

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar