Motorunuzda En Garip Ne Taşıdınız...

Yamaha nuovo scooter dayım kullanıyor ben arkasında aramızda 51 ekran tv vardı :) Bunun dışında sarhoş artçı taşıdım ve eminim daha tehlikeliside yoktur arkamda sızmıştı :p

ben henüz bişi taşımadım ama...

boruboyletasinir.jpg

bu konuda başarılı olanı gördüm... :queen: :queen: :queen:

pvc boru olması lazım.. burdan öle görünüyo.. bencede çok garip yani görüntü olarak önden de baksan arkadan da baksan pek iyi algılanacak bişi değil...

Uzun bi liste geliyorurrrr:queen:
7 mt uzunluğunda 6 adet korniş.
eni 3 mt olan döşemelik kumaşları asmak için 20 adet demir çubuklar + yerden tavana monte etmek için 4 adet ayak :queen:
Nargile
Ufo
Anneannem
babaannem
130 kiloluk arkadaşım :queen:
Büyük koli
bisiklet
Damacana su
Kazadan sonra değiştirmek için aldığım komple ön grenajlar :queen:
avize :queen:
alışveriş poşetlerii
3adet Alet çantasıı
2,5 lt lik kola kolisi :queen:

daha aklıma gelmiyen çook şey

Kısacası scooterin oldumu taşıma sorunun yok :D valla bizim arabanın taşıdığından çok yük taşıdım motorda. :queen:

Mersin İl Temsilcisi
acil bir hasta için şehirlerarası taze kan taşımıştım, vaktinde de yetiştirmiştim.

yazın yeni aldığımız vantilatörü taşımızştım ama berbat ötesi bir deneyim eve gelen kadar hurdaya çıktı evdekiler yeni almadınızmı demişti:( :queen: Ben nabıyım yoldaki sarsıntıdan filan tel kafesi fırlıyor sonra gövde tam tutmuyor ucuz etin yahnisi hesabı oldu ama hala çalışıyor:) buna şükür:)

pc monitörü taşımıştım lcd ,bide kasa.

Birde kozalak evde mangal yakmak için ormandan toplamıştıkö :)

Sanırım benim cevabım biraz ilginç olacak:)

Çok kısa bir süre kuryelik yapmıştım Taşıdığım ilginç şeylerin arasında.

Kafes içerisinde 2 muhabbet kuşu.
film çekimi için 2 askeri kıyafet 3 elbombası 2 tüfek ve diğer ekipmanlar.(harbiyede polis durdurmuştu bu arada:p)
Ve en ilginç olanı en azından bana göre Sabancı Center dan teslim aldığım ve maltepe ye götüreceğim kavanozun içerisindeki Anne SÜTÜ :wiinkk:

Ben apartmanın önüdeki kaldırıma rampa yapak için kaldırım taşı, kum, ve çimento tasıdım. Sonra "etre" (insaatta direk dökülürken arasına atılan dikdörtgen seklinde bükülmüş demir) 20kg çivi 35 adet etre 18kg gelmişdi.
Suan ev halen insaat halinde bu gidişle daha cok insaat malzemesi taşıycam...
Birde 3 km boyunca şişme deniz yatagı (şişirilmiş sekilde) taşıdım...

Nişanlımın halasını :) Gırgırına atla gezdiriyim dedim, bi baktım arkama binmiş bile bende eve kadar bırakıverdim :)

En garip ne mi taşıdım garip olan zaten benim o motorıun üstüne binmekle hata yapıyorum yalansa yalaan diyin :mrgreen:

asm

Scooter'da ayak konulan yer müsait olduğu için 40 kg'lik un taşıdım, damacana su taşıdım, bilgisayar kasası taşıdım, bilgisayarın 17" monitörünü taşıdım.

Bu taşıdığım şeyler motoru çizmesin diye eşyaları sarıp sarmaladım.

Hyo ile de 2 adet lastik(kendi lastiklerini) taşıdım. Taşıdığıma da bin pişman oldum. Lastikler bir o yana ,bir bu yana ağdı.

Uzun yola çıkarken de fazla geniş gözükmeyen ama ağır olan çantamı taşıdım Hyosung ile. Onu da götürmem sıkıntılı oldu. Artçı varmış gibi oldu arkamda (ki hiç haz etmem artçıdan)

Mekan, Bolu'ya -otobandan- giderken bir park alanı

140820082060bc5.jpg

Ben bunları taşıdım diyorum ama bakın vatandaş damacanaları nasıl taşıyor :

9944727enter46902cr5.jpg

emre valla iyice ...... çıkarmışsın:farao:
o motorun bir şerefi var be kardeşim alıcam altından haa lavabo taşınırmı kardeşim :queen::queen::queen::queen::queen:

pazara pizza partisine geliyomusunuz

ee mecburuz arabamız yok ne yapalım :) Biz her türlü motorcuyuz :p
Hava muhalefetine bağlı olarak belki gelebiliriz :wiinkk:

Vespa çektim 4 kişiydik vespa bozulunca benim motor 4kişi+1 motor ölüyordu motor balatanın yarı ömrü orda gitti:mrgreen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar