Motorunuzda En Garip Ne Taşıdınız...

Ben de evlilik yıldönümünde çiçekçiden aldığım koca bir buket çiçek taşımıştım. Uçmasın diye bir kısmını totomun altına sıkıştırmıştım, Rüzgardan çiçekler dağılmasın diye baya bi yavaş gitmiştim :cherry:

Ben de ne taşımadımki CBR600F ile:

Mutfak evyesi (lavabo), ufo ısıtıcı ve ayaklığı, raf, mini klima, abajur..

Aklıma gelenlerden sadece birkaçı. :)

emre valla iyice ...... çıkarmışsın:farao:
o motorun bir şerefi var be kardeşim alıcam altından haa lavabo taşınırmı kardeşim :queen::queen::queen::queen::queen:

pazara pizza partisine geliyomusunuz

170 kglık 201cm lik arkadasım :Dvirajlarda kalkarken ne yükmüs be dıorum halada tasıorum:DHer indimde Motorumdan Allaha Bin Sükür Ediorum:Dha bide bi yerden gecerken gordüp aldım Süslü Bi Nargile Vardı 3lü onu tasıdım:D

n679038681_1042781_8343.jpg

adı jesse smd 5aylık kocaman oldu:p tuzladan maltepeye kdr zor gtrdik:)

Arkadaşım çok güzel konu açmışsın gerçekten; şimdiki değil bundan önceki motorumla ayrı ayrı zamanlarda çimento torbaları, su damacanaları, iki büyük valiz ve bilgisayar kasası taşıdım. Ama hiçbiri garip değil galiba..:)

belki inanmayacaksınız ama babamın arabasının iki lastiği patlamıştı... babam lastikleri söküp scoter in ortasına koyup götürdü.... .. babam bunları yapmışkem yaş 56 ben ne taşısamda az gibi geliyor bana.....

aptal gibi deponun üstünde pc kasası taşıdım çizildi depom ah salak kafam:pr:

küçük bir tavşan taşımıştım.
bi de sürekli bateri parçaları oluyo insanların çok garibine gidiyo koca tomu arkada bağlı olarak gördüklerinde

küçük bir tavşan taşımıştım.
bi de sürekli bateri parçaları oluyo insanların çok garibine gidiyo koca tomu arkada bağlı olarak gördüklerinde

vitese symbal i bağlıyacan arka frene bassı ,aynaların üzerine zilleri, depo üstüne trampeti tomtom yine arkada ama nasıl çalarsın bilemem.. :p
bu arada ben garip birşey taşımamışım hiç onu farkettim :(

12 senelik kuryeyim en ilginç taşıdığım şey 1 adet peçete.Koli falanda değil tek dal.Sürekli evrak taşıyınca tek dal peçete garip gelmişti hiç unutmam sanıyorum 1998 falandı.

Hero puch'ların 3 vitesli Sheriff modeliyle maddesi demir olan 11kanallı kalorifer peteği(50-60kg vardı), kalorifer peteğini tutan artçım (90kg) ve ben :)

bugün kuzenimin motoruna akü aldık malüm kış soguk havalar eski akü artık basmıyor güzelim gsr 600 ü vurdurarak çalıştırıyorduk aküyü aldık siz şimdi ee bumu tuhaf olan diyeceksiniz motora takmadık tekrar vurdurduk ve ben arkada akü kucağımda beşiktaştan çapaya kadar geldik evin önünde taktık aküyü:cherry: anlaşılan motorun aküsü basmasken bizimde kafa hiç basmıyormuş:pr:

birde ben taşımasamda bir şişe likör yollamıştım Kuryeyle.. o da pek sıradan bir paket değil.. :)

n679038681_1042781_8343.jpg

adı jesse smd 5aylık kocaman oldu:p tuzladan maltepeye kdr zor gtrdik:)

Bu ne olm..?
Barınaktanmı aldınız bunu Tuzla'da? :queen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar