Motorunuz kişiliğinizin Aynasıdır - Extreme Rat Bike

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Rat-bike1.jpg

Rat-bike2.jpg

Rat-bike3.jpg

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Bu, bu yürüyor mu bu???

Abartmış ya.. Hiçbirşeye benzemiyor. Haberlerde bazen çöp evler çıkıyor ya. Onların motosiklet versiyonu gibi olmuş.

adamın motorundan midem bulandı. ---------herif ya haywan postu bile war üstünde

Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.

arkadaşlar benim fırçam kaybolmuştu oda bunların arasında olmasın (ne ararsanız var içinde veya üzerinde) :silent:

adam 30 yıl boyunca gezdiği heryerden bişey almış işte.onlarıda motoruna eklemiş,bence bu motorsikletle kurulan geçek bağa bi örnek. ama tabii motoru millete şekil yapmak için kullananlar,sadece haftasonu kullananlar,sürekli değiştirip fahişe muamalesi yapanların bunu anlamasını beklemiyorum :farao: adam hayatını yüklemiş motoruna geziyo sizde -------------atıyonuz. o kadar yürekli olabilse keşke herkes!!! :cat:

işte çöpçatan dedikleri herhalde bu olsa gerek gerçekten çöp çatan :mrgreen: :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ohaaaaaaa be diyecem şimdi bana yakışmayacak.. Töbe töbeeee.. yaw bu adam marşı felan nasıl buluyo, frene nasıl asılacak merak ettim heeee.. Bunun artçısı da yok anlaşılan.. Adam ondan bile vazgeçmiş olmalı :pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben saygı duydum gercekten.degısık bı tavır ama mukemmel.sızce kım cesaret edebılır boyle bısey yapmaya.butun hatıralarını bı motora yukleyıp hayatını o motorda yasamaya.......

valla ilginç bişey sahibi nasıl bişey acaba onun remini bulamadınızmı arkadaslar birde onu görseydik :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar