motorunuz için ne yaparsınız...

odamı atölyeye çevirdim. yatağımın altı onun eşyaları ile dolu. Üşümesin diye eve alıyorum keratayı. Seviyorum ulen. Yeni tanıştığım kızarkadaşımı 3 haftadır istemesine rağmen bindirmedim motora şu an şirketteyim ve motoruma ne alabilirim yada hangi parçasını değiştireyim diye araştırma yapmaktan işimden olacam.

bu soguk havada binmez onu çalışma odama alır bilgisayarımın tam karşısına koyar oyle hayran hayran izlerdim (((((:)

Son düzenleme:
Valla motosikletin bana tek verdiği haz özgürlük,rüzgarı hissetmek..... ha onun için ne yaparım bakımı yağı suyu tuzu kırığı çıkığı tamam.... koynuma alıp yatacak halim yok...

cok sewdigim kız arkadasım yada ilerde karım ya ben ya motorun diye tercih yapmamı isterse kaskımı alır cıkarım !

Motorlar şımartılmaya gelmezler:) Ben içimden severim, çaktırmam, hergelenin harçlığını, üst başını eksik etmem, bayramlarda usulümdür en büyük banknottan bahşişimi veririm el öptüğünde. İlgilenmez görünsemde, peşine adam takarım, başıboş bırakmam, arada sırada haşlarım, ee ne demişler, Motorun deposundan benzini selasinden Gerini eksik etmeyeceksin:mrgreen: Kötü arkadaşlar edinmesine müsaade vermem, dayak yiyip eve gelirse bir de ben zopalarım, küs olduğumuzda harçlığını çaktırmadan cebine bırakırım, çok da para verip şımartmam ama arkadaşlarından eksik kalmamasına da özen gösteririm. Arkadaşlarının arasında sigara içerken görürsem kafamı çevirir görmezden gelirim ama akşam evde disk kilidinden girer egzostundan çıkarım. Baktım bana inat gidiyor, olmadık işler veririm, dağa bayıra sürer lastiklerini sürterim...

Eeeee kolaymı bu devirde Motor Babası olmak arkadaşlar size sorarım. :mrgreen::mrgreen:

Motorlar şımartılmaya gelmezler:) Ben içimden severim, çaktırmam, hergelenin harçlığını, üst başını eksik etmem, bayramlarda usulümdür en büyük banknottan bahşişimi veririm el öptüğünde. İlgilenmez görünsemde, peşine adam takarım, başıboş bırakmam, arada sırada haşlarım, ee ne demişler, Motorun deposundan benzini selasinden Gerini eksik etmeyeceksin:mrgreen: Kötü arkadaşlar edinmesine müsaade vermem, dayak yiyip eve gelirse bir de ben zopalarım, küs olduğumuzda harçlığını çaktırmadan cebine bırakırım, çok da para verip şımartmam ama arkadaşlarından eksik kalmamasına da özen gösteririm. Arkadaşlarının arasında sigara içerken görürsem kafamı çevirir görmezden gelirim ama akşam evde disk kilidinden girer egzostundan çıkarım. Baktım bana inat gidiyor, olmadık işler veririm, dağa bayıra sürer lastiklerini sürterim...

Eeeee kolaymı bu devirde Motor Babası olmak arkadaşlar size sorarım. :mrgreen::mrgreen:

hehehahhaha:queen::queen:

n.cüzdanını kapıp geliyorum valla

'' motorunuz için ne yaparsınız...''
.
Gereken yapılmıştır..::asker::
Şimdi meyvelerini topluyorum..:p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu soguk havada binmez onu çalışma odama alır bilgisayarımın tam karşısına koyar oyle hayran hayran izlerdim (((((:)

:cat:
tek kelimeyle muhteşem
evin sıcak ortamını yaşatmak lazım tabi
kapalı garajda yalnızlık çekmesin

'' motorunuz için ne yaparsınız...''
.
Gereken yapılmıştır..::asker::
Şimdi meyvelerini topluyorum..:p

baksanıza paşam r1 in yanına çırak almış ayak işleri için
bakkala, markete yolluyo çocuğu:)

Son düzenleme:
Maddi olarak yapılması gereken herşeyin en iyisini.. Tabi ki manevi olarak da gereken değeri vermek kaydı ile.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar