Motorun Yakıt Sarfiyatını Azaltmak İçin Yapmam Gerekenler ??

millet olarak koyun olmaktan hiçbir zarar görmüş değiliz ve tepki gösterme çabasında bulunmuyoruz. artık bizlerde sürü psikolojisine direnmemeliyiz. dirensekte değişen birşey yok. onun için dert yakınıp moral seviyemizi indirmeye gerek yok. hayat ne güzel bakın. çiçekler böcekler otlar fln:rendeer:

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:32 ----------

ben sonuna kadar varım. mt olarak her ilde kendi çapında pankartlar açıp trafiğin işlek yerlerinde grup olarak motorlarımızı elimizle iterek gidelim. sadece 1 pazar bile bunu yapmış olmak, benim yaktığım mum olarak vicdanımı rahatlatacaktır. herkez bir mum yaksa aydınlığa kavuşuruz diye düşünüyorum.
Dostum güzel bir yöntem ama bunu organize etmek mesele yapalım isterseniz. Fakat koyun gibi milletiz doğrudur ama bu millet nasıl koyun gibi oldu onu da tartışmak gerekir. Konun dışına çok çıkmak istemiyorum fakat tek diyeceğim yaptığın her itiraz sonucunda bi çıkış yolu yoksa elinde sonunda sisteme uyarsın olay budur bence.

Arkadaş sendede ne motor varmış ha görende dragstar 1100cc zannedicek..benim 2007 honda innovam bile 100 kmde 8 tl yakıyor.ortalama şehir içi 11-12 krş..git motorunu uçurumdan aşağıya kendine beraber at :queen:
Arkadaşlar Son Zamanlarda Motoran Torromun 5 TL ile 50 Km Yerine 35 Km Felan Yaptığını Farketmekteyim Sizce Yakıt Sarfiyatını Nasıl Düşürebilirim ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayat Pahalılaşıyo Beyler Ya Ben İlkokul 2 Deyken Ekmek 25 Kr Du Şimdi Lise 3 Deim 80 Kr Vay Anasına :)) 4 Kat Nerdeyse

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
Aynen Ya Beyler Napıcaz Bu Benzini :)) 4.36 Çok Pahalı

kktc ye gelin hacım.... 2.91 tl... :thumleft:

tr de iken az yaksın diye 2 silindirli motor alacaktım....sonra planlar değişti 1 ay önce kktc ye taşındım...
ne olsa benzin ucuz 4 silindir alacagım :flower::flower:

Forumdan Uzaklaştırıldı
O Zaman Gidip KKTC Den Araba Alalım ...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Devirli Kullanmak ...

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
lpg bedavadır heralde

lpg yasak ama tr de büyük tüp 64 tl iken burda 36.5 tl... millet 5er 6şar tane alıyor...benim evin garajinda önceki kiracıdan kalma 5 tane tüp var....ama boş... insan dolusunu koyar yahuu... millete ayak uydurup 2 tane de ben aldım... :p

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:31 ----------

benzin ve tüp haricinde de her şey pahalı...
2,5lt kola 4.75 tl.... gerisini siz düşünün...
daha motor da olmadıgı için ucuz benzinden de faydalanamıyorum:salut:

Denizli İl Temsilcisi
zzdedelax adlı kullanıcı için çoklu üyelik uyarısı
zzdedelax adlı kullanıcı birden fazla üyelik kullanıyor olabilir! The_İzmir ve semihaltipar ve LaCoSTe_35 ve zakkumusta ve zzdedelax aynı bilgisayarı kullanıyorlar, bir açıklama bekleniyor!

adam olayı aşmışş :D

zzdedelax adlı kullanıcı için çoklu üyelik uyarısı
zzdedelax adlı kullanıcı birden fazla üyelik kullanıyor olabilir! The_İzmir ve semihaltipar ve LaCoSTe_35 ve zakkumusta ve zzdedelax aynı bilgisayarı kullanıyorlar, bir açıklama bekleniyor!

adam olayı aşmışş :D

aboww virüs gibi M.T yi sardı

vay arkadaş sabahtan beri takip ediyorum bütün konuları mantık dışı :silent: ama çoklu üyelik uyarısını görünce bastım kahkahayı :queen::queen: kendisi sorup kendisi cevaplıyodu heralde :thumright:king:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Site için çok ciddi kayıp.... Bir günde 47 mesaj.... Ben bile yazamadım hiç bir zaman.....
Adam 24 saat mt de kalmış mübarek....

Ciddi tık kaybı Mt için.... Böyle 10 tane adam olsun Mt zengin olur yahu.... :queen:

Site için çok ciddi kayıp.... Bir günde 47 mesaj.... Ben bile yazamadım hiç bir zaman.....
Adam 24 saat mt de kalmış mübarek....

Ciddi tık kaybı Mt için.... Böyle 10 tane adam olsun Mt zengin olur yahu.... :queen:
lise öğrencisiymiş. Okullarda tatil oldu e haliyle can sıkıntısından buraya sardı :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar