Dostum güzel bir yöntem ama bunu organize etmek mesele yapalım isterseniz. Fakat koyun gibi milletiz doğrudur ama bu millet nasıl koyun gibi oldu onu da tartışmak gerekir. Konun dışına çok çıkmak istemiyorum fakat tek diyeceğim yaptığın her itiraz sonucunda bi çıkış yolu yoksa elinde sonunda sisteme uyarsın olay budur bence.millet olarak koyun olmaktan hiçbir zarar görmüş değiliz ve tepki gösterme çabasında bulunmuyoruz. artık bizlerde sürü psikolojisine direnmemeliyiz. dirensekte değişen birşey yok. onun için dert yakınıp moral seviyemizi indirmeye gerek yok. hayat ne güzel bakın. çiçekler böcekler otlar fln:rendeer:
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:32 ----------
ben sonuna kadar varım. mt olarak her ilde kendi çapında pankartlar açıp trafiğin işlek yerlerinde grup olarak motorlarımızı elimizle iterek gidelim. sadece 1 pazar bile bunu yapmış olmak, benim yaktığım mum olarak vicdanımı rahatlatacaktır. herkez bir mum yaksa aydınlığa kavuşuruz diye düşünüyorum.