Motorun Çekişten Düşmesi

Öncelikle Herkese Hayırlı Aksamlar. Benim Sorunum Motorumun Çekişten Düşmesi. Karbüratörü Temizlettim Ordan Olacagını Sanmıyorum. Debriyajımda Sonda Kavrıyor. Debriyaj Balatasının Degismesinin Gerektigini Düsünüyorum. Sizce Nedir ?

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Çekiş

Öncelikle Herkese Hayırlı Aksamlar. Benim Sorunum Motorumun Çekişten Düşmesi. Karbüratörü Temizlettim Ordan Olacagını Sanmıyorum. Debriyajımda Sonda Kavrıyor. Debriyaj Balatasının Degismesinin Gerektigini Düsünüyorum. Sizce Nedir ?

Sen teşhisini koymuşşun zaten.Emin olmak için motorun çalışma sesinde bir acaiplik yoksa,gaz verdiğinde devirleniyorsa ve devir değişmiyorsa,buna rağmen
hızlanamıyorsan debriyaj balataların bitmiştir.Bu duruma zaman içinde debriyaj ayarını düşüre düşüre geldiysen hemen balataları yenile.

Motosikleti
Honda Forza 250 (2026)
Debriyaj balatasından kaynaklanıyor bence eğer dediğin gibi sonda kavrıyorsa.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Slm

Bana kalırsa filtreyi kontrol et. Çok kirli filtre motoru çekişten düşürür. Kendin yapamıyorsan serviste kontrol ettir. Yani karbüratör tıkalı olduğu için zengin karışım (hava az-yakıt çok) silindirlere ulaşmıyordur :)

Son düzenleme:
sübap ayarlarım iyi durumda.23.000'de 1 hafta önce disli takımlarını,zincirini yeniledim,karbüratörü temizlettirdim,yag filtresini ve yagını yeniledim.motorumun calısmasında hic bir gariplik yok 1 dk ısınma süresinden sonra kesinlikle stop etmiyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar