motorumun vites göstergeleri

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
benim racerın vites göstergelerı su sekilde yanıyor...
bosta 1 N 2
1.vites 1 N 2
2.vites 1 N 2
3.vites 3 sayısının sadeçe alt alta 3 cizgisi
4. vites hiç bisey yanmıyor :queen:
5. vites tek sorunsuz olan bu :cat:
allahtan içinde bi tane sağlam olan var :p
benim icin sorun olmuyor...jawada hiç bi gösterge olmadığı için hep sayardım vitesleri...simdi göstergeye jawadan aliskın oldugum icin hiç bakmıyorum...ilerde satmayı dusünürsem diye yapmak istiyorum....
bide söyle bi söz var çalısan parçayla oynamayacaksın...onu yapıyım derken komple bozarsam :queen:

benimde boş müşirim bozuktu,motor soğukken yanıyo ısınınca yanmıyodu..usta uraştı uraştı sonunda müşir değişcek olmuyo dedi,ordan çıktığım ancan beri neredeyse 3 aydır 2.viteste N lambası yanıyor... ama her 2.vitese attığımda sıcak soğuk fark etmiyo :),

o ikiyi bi boşa bağlasak aslında düzelcekte ihtiyacım yok benimde alıştım ışıksa 2 var işte altı boş :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
benimde boş müşirim bozuktu,motor soğukken yanıyo ısınınca yanmıyodu..usta uraştı uraştı sonunda müşir değişcek olmuyo dedi,ordan çıktığım ancan beri neredeyse 3 aydır 2.viteste N lambası yanıyor... ama her 2.vitese attığımda sıcak soğuk fark etmiyo :),

o ikiyi bi boşa bağlasak aslında düzelcekte ihtiyacım yok benimde alıştım ışıksa 2 var işte altı boş :)
benimkiler hiç yanmasada olur yani...:)
ustalasmişiz artık yeaaww :bounce:

takma kafana vites müşürün bozulmuş anlaşılan başka bi sorun olcağını zannetmiyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar