Motorumun ön amortisörleri

Herkese merhaba, motorum cbf 150, iki üç gündür doğru düzgün binemiyorum daha demin bindiğimde bi gariplik hissettim. Biraz turladım bakkala gittim geldim on dakika sürmemişimdir. Virajlara girerken güven vermiyor ve sanki öne doğru biraz yatık duruyor, amortisörlerden şüphelendim ve fotoğrafını çektim sizlere göstermek için. Üç gün önce taşlık bir yola girdim haliyle çukurlarda vardı ama yol toplasan 1 km yoktur, bu yolun sonuna gittim oraya park ettim biraz oturup geri döndüm yani 1.5 2 km o çukurlu yolda sürdüm. Yoldan çıktığımdada bi gariplik yoktu ama aklıma takıldı bu yüzden olabileceği. Acaba motorumun ön amortisörlerinin keçelerini mi patlattım veya içinde yağ varda o mu akıntı yaptı öne vurunca bilmiyorum bu konudan pek anlamıyorum sizlere danışmak istedim. Motor sanki öne doğru hafif yatık duruyor, amortisörler tam açılmıyor gibi. Buyrun buda fotoğrafları.

okLQzR.jpg

lWoYzg.jpg

VMZpyj.jpg

evham yapma dostum. gayet normal. keçe patlamış olsa fazlaca yağ olur borularda.

yeni motor. o amortisör keçelerini 10 yılda zor patlatırsın.

kolay gelsin.

ikinci el mi aldınız motoru. amortisor boruları(üst parlak bölümü) biraz kısa görünüyor.sanki bi 4 parmak daha uzun gibi olması gerekiyor normalde.ikinci el aldıysanız sizden önceki sahibi modifiye yapmış olabilir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar