Motorumun lakabı :)

Motosikleti
Cbr 650F
hmmm bi düşüneyim :D
baş belası olsun ilk günden 175 lira masraf yaptım ki daha bi 400 yapıcam gibi :D

Ben genelde küfürlü sözler tüketirim kendilerine karşı. Yok yook sorun çıkardığından değil aramızdaki samimiyetten dolayı :)

Bende "Babacık" diye hitap ediyorum hep. Arada çok laçkalaştığımda oluyor kendilerine :mrgreen:

Motosikleti
Hero X Pulse 200
yavru diyorum, sebebi ise eski motorumdan daha küçük ve güçsüz olması.. ama yinede çok seviyorum kendisini :)

hatta bugün 80 km/s ile dürdane rampasını tırmandı rampanın sonunda deposuna vurup aferin lan sana dedim..:queen:

Hayırsız evlat diyeyim ki utanır da bir gün GSR 600'a dönüşür belki :)

(inazuma )

Rengiden sebeple ve biraz da ufak tefek gördüğümden (önceki motoruma kıyasla) "Böcük" diyorum..

Annem koydu lakabını. Sivrisinek :)

B02WvG.png
ZVdjMz.png

Honey Badger / Bal Porsuğu :)

Sebebi bacak kadar boyuyla çok fazla iş başarması :cat:
Mesela 150cc hacmine bakmadan iki kişiyi İstanbul'dan Bodruma sorunsuz bir şekilde, rampalarda vs hiç tıkanmadan götürüp getirmesi :)

Bir de siluet itibari ile benziyor aslında :cherry: siyah falan... plaka da HB(Honey Badger) denk gelmiş onu ben hiç fark etmemiştim :silent:

Bal porsuklarını bilmeyenler araştırsın aslında çok eğlenceli hayvanlardır :) mahallenin delisi gibi biraz :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar