İlk motorum Mondial rt 125 Lakabı "DENGESİZ" Böyle bir isim vermemin nedenine gelecek olursak bazen hemen çalışır bazen çalıştırana kadar kan ter içinde bırakırdı. Akü desen hiç yok sürekli kick start tekmelemekten ayağım acırdı. Işıklarda durunca stop eder çalışmazdı o yüzden kırmızı ışık gördüğüm an mümkünse yolumu değiştirirdim. :mrgreen: Orta sehpa önceden kırılmış bir şekilde kaynak ile tutturmuşlar orta sehpaya almak için yoldan geçenlerden yardım isterdim. Motorun yaklaşık 25cm kadar dışında duran orta sehpa demiri sürekli bacağıma çarpar paçama takılırdı. Sinyaller tek basışta çalışmazdı. Kışın rolanti yüksekken olduğu yerde kafa sallar yolda giderken aşırı titreşimden aynalar gözükmezdi. Yakıt göstergesi bozuk rezervde olmayınca yolda kalıp benzinliğe kadar iteklemişliğimde vardır. Çay tabağı kadar jantları ve bir işe yaramıyan amortisörleri ile kasis, çukur, çekirdek kabuğu ne varsa hissettirirdi. :mrgreen: Elciklerin biri siyah biri kırmızıydı. Görünüşü gidişi ve çıkardığı sorunlar ile lakabını sonuna kadar hak eden bir motosiklet olmuştur. Yazım biraz karışık oldu kusura bakmayın.