Motorumun ederi ne? 2022 Nk250 900km

Oncelikle herkese selamlar. 2022 model 2023 cikisli Nk250 motorum var. Henuz 900kmde herhangi bir arizasi sorunu cizigi yoktur. Jelatinleri bile ustunde. Sizce suanki piyasaya gore ederi nedir?

Motosikleti
Garajda yatan bir Ninja 650
Bu bilgileri sarısiteye girip oradan ortalama bir fiyat çıkarman daha iyi olur bence.
Burada ederini söyleyen olur tabiki ama belki senin gözünde ederi daha yüksektir, herkesin malı kendine daha değerli gözükür yani (:)
O yüzden, ikinci el fiyatlarını araştırıp aşağı yukarı bir fiyat çıkarman daha mantıklı.

Bu bilgileri sarısiteye girip oradan ortalama bir fiyat çıkarman daha iyi olur bence.
Burada ederini söyleyen olur tabiki ama belki senin gözünde ederi daha yüksektir, herkesin malı kendine daha değerli gözükür yani :))
O yüzden, ikinci el fiyatlarını araştırıp aşağı yukarı bir fiyat çıkarman daha mantıklı.
Yani aklimda bi fiyat var tabii ama ben sizin de goruslerinizi almak istedim. Mesela bu motoru almak icin odeyeceginiz fiyat ve bu motora sahip olsaniz satacaginiz fiyat nedir ?

Motosikleti
Ducati Multistrada 1200 Enduro - Kawasaki Z900 RS
Değerli kardeşim,
Şimdi sana farklı bir bakış açısı ile cevap vereyim.
Bana o motoru bedavaya versen, sırf sigorta ve benzin masrafı olur diye bile almam.
Ama çok beğeneni vardır, 150 bin lira da verir 180 bin lira da.
Anlatabiliyor muyum? Motor piyasası biraz da böyledir.
Yanlış anlamadın umarım, niyetim motorunu kötülemek veya seni üzmek değil.

Motosikleti
Garajda yatan bir Ninja 650
Yani aklimda bi fiyat var tabii ama ben sizin de goruslerinizi almak istedim. Mesela bu motoru almak icin odeyeceginiz fiyat ve bu motora sahip olsaniz satacaginiz fiyat nedir ?
Valla hocam ben de bilmiyorum fiyatları, gerektiğinde sarı siteden araştırıyorum, ne desem yalan olur :/

Bunu niçin soruyorsunuz?
sırf iş olsun merak ettim diye mi?
yoksa beklenmeyen bir durum oldu acil para mı gerek ti?
veya beklentilerinizle uyuşmadı bu mutsuzluğu yaşamak yerine zararına da olsa satsam diye mi?

Neyse bir malın değeri satıcı satış nedenleri, koşulları ile alıcının alış nedenleri ve koşullarının buluştuğu nokta da belli olur.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
2024lerin bayilerdeki stoğu bittikten sonra sat şuan 110 bile etmeyebilir

Oncelikle herkese selamlar. 2022 model 2023 cikisli Nk250 motorum var. Henuz 900kmde herhangi bir arizasi sorunu cizigi yoktur. Jelatinleri bile ustunde. Sizce suanki piyasaya gore ederi nedir?
2024lerin hala bayilerde stoğu olduğundan dolayı nakit ve taksit imkanlarında çok yardımcı oluyorlar o yüzden 2. elde piyasası ölüyor. Şu an NK250'yi 12 ay vade farksız taksitle rahatlıkla alabilirsin. Adam 150Bin TLyi 2.el motosiklete bağlamak yerine 180bin TLye sıfırını alıp 150binini faiz veya başka yatırımlarda değerlendirip onun aylık ödemesini rahatlıkla çıkartabilir.

Bunu niçin soruyorsunuz?
sırf iş olsun merak ettim diye mi?
yoksa beklenmeyen bir durum oldu acil para mı gerek ti?
veya beklentilerinizle uyuşmadı bu mutsuzluğu yaşamak yerine zararına da olsa satsam diye mi?

Neyse bir malın değeri satıcı satış nedenleri, koşulları ile alıcının alış nedenleri ve koşullarının buluştuğu nokta da belli olur.
Zamaninda yatirim olsun diye almistim aldigim donemler 2. El piyasasi da guzel sekilde kazandiriyordu ama sonra bekledigim gibi olmadi o yuzden mumkunse az da olsa kar etmek istiyorum. En kotu zarar etmeden elden cikarmak istiyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Değerli kardeşim,
Şimdi sana farklı bir bakış açısı ile cevap vereyim.
Bana o motoru bedavaya versen, sırf sigorta ve benzin masrafı olur diye bile almam.
Ama çok beğeneni vardır, 150 bin lira da verir 180 bin lira da.
Anlatabiliyor muyum? Motor piyasası biraz da böyledir.
Yanlış anlamadın umarım, niyetim motorunu kötülemek veya seni üzmek değil.
Yok estagfurullah demek istedigini anladim. Tesekkur ederim hocam goruslerin icin.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Zamaninda yatirim olsun diye almistim aldigim donemler 2. El piyasasi da guzel sekilde kazandiriyordu ama sonra bekledigim gibi olmadi o yuzden mumkunse az da olsa kar etmek istiyorum. En kotu zarar etmeden elden cikarmak istiyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yok estagfurullah demek istedigini anladim. Tesekkur ederim hocam goruslerin icin.
gözünü seveyim yatırım diye cfmoto mu alınır ya :D kim verdi sana bu tavsiyeyi

Bu nasıl bir yatırım kusura bakma hiç aklıma yatmadı.

2022 model, 2023 trafiğe çıkışlı sene olmuş 2025. Niye bu kadar beklediniz anlamadım üstelik motosiklete binmemişsiniz bile 900 kilometrede. Cumhuriyet altını veya arsa değil ki bu on senede beklesen üzmez.

Bir zamanlar sıfır motosiklet bulunmuyordu, millet hemen üç, beş fazlasına bakmadan alıyordu. Hadi öyle yaptınız desem en fazla bir ay beklersiniz bilemedin iki ay, iki sene çok mantıksız geldi.

Ben böyle düşük kilometreli veya alındıktan bir ay sonra satılığa çıkan araçları kesinlikle almam, şimdiye kadar çok araç aldım böyle araçlardan her zaman uzak durdum.

Kusura bakma seni zan altında bırakmak için yazmadım. İyi niyetinizden de eminim. Sadece düşüncemi paylaşmak istedim.

Motosikleti
D400
Forum olarak niye her konuya b.k atma çabamız var anlamıyorum; ya forum burası.
elemanın birisi 30 konu açmış 28'i iş bulmak ile ilgili, herkes gidiyor adama cevap veriyor. Motor forumunda acılan motor konularını begenmiyoruz onlara laf yapıyoruz.

yeminle ülkemin özeti gibi forum.

Güzel kardeşim öncelıkle 2022 olup 2023 cıkışlu olması pek anlam ifade etmiyor bir + gibi düşünme. 2022 olup 2025 cıkıslı falan olsa eh.

CF moto sevmeyen birisiyim bunu herkes bilir; ancak şu an bu markanın ikinci eli dipte ve ölü. tahmini 110'a satsan öp başına koy derim ki satamazsın büyük ihtimal.

Forum olarak niye her konuya b.k atma çabamız var anlamıyorum; ya forum burası.
Burada b.k atma yok arkadaş yatırım amaçlı aldım diyor iki sene binmemiş bekletmiş.

Yatırım amaçlı motosiklet alıp yastık altında iki sene bekletmek bana mantıklı gelmedi onu paylaştım.

Bu şekilde bir yatırım size mantıklı gelebilir, bana gelmedi, bunu niye b.k atmak olarak yorumluyorsunuz anlamadım?

Motosikleti
DUKE 250
geçen ay arkadaşım 1200 km de 90k ya aldı. bununda edeceği o civar, 90-100 arası.

elemanın birisi 30 konu açmış 28'i iş bulmak ile ilgili, herkes gidiyor adama cevap veriyor. Motor forumunda acılan motor konularını begenmiyoruz onlara laf yapıyoruz.

o eleman halen iş bulamadı mı ya?

Burada b.k atma yok arkadaş yatırım amaçlı aldım diyor iki sene binmemiş bekletmiş.

Yatırım amaçlı motosiklet alıp yastık altında iki sene bekletmek bana mantıklı gelmedi onu paylaştım.

Bu şekilde bir yatırım size mantıklı gelebilir, bana gelmedi, bunu niye b.k atmak olarak yorumluyorsunuz anlamadım?
2 sene bekletmedim dedigim gibi hic anlamazdim motordan ve motor piyasalarindan. Alali 6 ay oldu. Sifir fiyatina baktim sonra satin alacagim fiyata baktim mantikli geldi. Suanki aklim olsa zaten almazdim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar