motorumun anahtarı çalındı...

akşam üstü bir yere uğradık anahtarı almayı unutmuşum kontağın üstünden kaşla göz arasında yürüttüler anahtarımı :pr:ittirerek tamirciye gittim kontağı söküp anahtarcıya gittim üstünde evimin anahtarıda vardı içime kurt düştü evin kapı göbeğinide değiştim..hepsi hallodu deken bu sefer depo kapağını unuttuk şimdi onada ayrı bi anahtr gerekecek adam zor olur felan dedi..iyice canım sıkıldı. akşam akşam 60tl gitti bide yeni kilit alcam etti 80 bide depo için ekmaliyet100tl...herşeyi geçtimde biyedek nanahtarı yaptırmadım tembellikten hiç olmassa depo sorunu çözülürdü...

oturduğum yerden motorun önteker kısmı görünüyordu hatta motor hakkında konuşuyoduk hangi akla hizmet.. çalarsın..napacan anahtarı böyle olunca sanki beni bilen birisi gibi içime kurt düştü.. oyüzden bütün kilitleri değiştirdim..

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun mevlüt abi.
Kilitleri değiştirdigin iyi olmuş.

Moderatör
Cebinden çıkacak para varmış Mevlüt abim. Benimde telefon bozuldu, ama ben anahtarı üzerinde bırakmadım, kendiliğinden bozuldu :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Mevlüt Abi çok geçmiş olsun :pale:

Motorunuzu gören bir açıda kamera filan varsa iyi olurdu sanırım ama olsa bakardınız herhalde ?

Geçmiş olsun Mevlüt abi. Benimde bir akrabamın cup'unu çalmışlar. Muş mahallesinde bulmuştu. :sunny:

bugünde telofonum çalındı ne baht ne talih...:pr:

arkadaşım hırsızın biri sana gözünü dikmiş, peşinde. Arkası gelebilir dikkat et. Veya size kıl olan,gıcıklığı olan biri veya birileride yapıyo olabilir. Dikkat et.

sabah biladerle kahveye gittik çayı ödedim dışiarda idi masa almayı unuttum masadan..1saat sonra aklıma geldi sordum elaman haliyle yürümüş o sıra...

Bu ne biçim bir terbiyesizliktir, anlamak mümkün değil. Geçmiş olsun dostum...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar