Motorumu yeniledim . 250ccden 250cc ye yükseltmek.

Motosikleti
Yamaha MT-25
Herkese hayırlı forumlar . Muhtemel biliyorsunuz ki satmak istediğim n250 pulsar marka motosikletim vardı . Antalyadan gelen temiz bir arkadaşımıza 3 5 e bakmayarak 82bin tlye verdim. Ardından Niğdeden bulduğum , tam da istediğim gibi siyah bir mt25 sahibi oldum . Çok uzak bir ihtimal gözüküyordu , ama nasipten öte yol yok tabii. Sağolsun aldığım arkadaş beni çok güzel ağırladı. Aldığım gibi mersine sürerek uzun yolda da testini etmiş oldum.

Daha önce de pozantıyı pulsar ile indiğim için çok iyi bir kıyas oldu benim için. 250ccden 250ccye geçilir mi ? Bal gibi de geçilirmiş . İki motosikletin uzaktan yakından alakası yok , n250 ile korka korka aman aman diye geçtiğim yerleri mt ile yara yara indim . Yere basışı dönüşü çok daha stabil hissettirdi. n250 120 130 giderken bittiğini hissettirirken mt çok rahat 140 150 sabit tempo yol gidebiliyor ve zorlanma hissi vermiyor . En önemlisi kaçabilecek kadar gücünün olması . Çok fazla basmadığım halde 175leri devirdi. 2 Silindir gerçekten akıtıp götürüyor motosikleti . Umarım mt25 ile güzel anılar biriktiririz. Okuyan herkesten bir hayır duası ricamdır. Gönlü temiz herkese kat kat iyileri nasip olsun.

Motosikleti
Motoru satıldı...
Herkese hayırlı forumlar . Muhtemel biliyorsunuz ki satmak istediğim n250 pulsar marka motosikletim vardı . Antalyadan gelen temiz bir arkadaşımıza 3 5 e bakmayarak 82bin tlye verdim. Ardından Niğdeden bulduğum , tam da istediğim gibi siyah bir mt25 sahibi oldum . Çok uzak bir ihtimal gözüküyordu , ama nasipten öte yol yok tabii. Sağolsun aldığım arkadaş beni çok güzel ağırladı. Aldığım gibi mersine sürerek uzun yolda da testini etmiş oldum.

Daha önce de pozantıyı pulsar ile indiğim için çok iyi bir kıyas oldu benim için. 250ccden 250ccye geçilir mi ? Bal gibi de geçilirmiş . İki motosikletin uzaktan yakından alakası yok , n250 ile korka korka aman aman diye geçtiğim yerleri mt ile yara yara indim . Yere basışı dönüşü çok daha stabil hissettirdi. n250 120 130 giderken bittiğini hissettirirken mt çok rahat 140 150 sabit tempo yol gidebiliyor ve zorlanma hissi vermiyor . En önemlisi kaçabilecek kadar gücünün olması . Çok fazla basmadığım halde 175leri devirdi. 2 Silindir gerçekten akıtıp götürüyor motosikleti . Umarım mt25 ile güzel anılar biriktiririz. Okuyan herkesten bir hayır duası ricamdır. Gönlü temiz herkese kat kat iyileri nasip olsun.

Hayırlı olsun Allah Kaza bela vermesin tekeriniz düz bassın.

Motosikleti
Yakında crf 250 rally

Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin

Motosikleti
DUKE 250
hayırlı uğurlu olsun,
250den 250 ye geçiş görünce ben motosiklet tarzı değişti diye düşündüm ama, tekten çifte geçiş olmuş.
bence makul, mantıklı bir geçiş olsun.

Motosikleti
Dominar D250
Hayırlı olsun güle güle kullanın. Hintten japona geçmek için darısı başımıza :)

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
Hayırlı olsun yeni motorunuz. Kullandıgınız her an keyifle dolu olsun

Hayırlı olsun. Ama 250 cc motosikleti uzun sürelerde o süratle kullanmanın hem kendiniz hem de motosikletiniz için çok sağlıklı olmayacağı konusuna dikkat etmenizi öneririm.

Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
Hayırlı olsun.

Kazasız belasız ve de keyifli binmeniz dileğiyle.

Motosikleti
Voge 250RR
Hayırlı olsun, A2 dersimde de ben N250 kullanıyorum ve gerçekten hiç beğenmedim açıkçası. Gidişi falan 250cc ye göre gayet güzel fakat modeliyle mi alakalıdır bilemem dörtlü bile yok. En sevdiğim özelliği kısa farların da kapatılabilmesi oldu ve kısaları kapatınca önden çok güzel gözüküyor, zaten aldığın mt'den esinlenmişler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar