n250nin biraz da olayı buydu , ben o motoru katır olarak nitelendiriyorum . Ekstra hiçbir şey yok üzerinde çok iyi de gitmiyor , sadece dayanıyor ve yürüyor . Ama sağ olsun o kadar yola gözüm kapalı çıktım bir kere bile yolda bırakmadı beni.Hayırlı olsun, A2 dersimde de ben N250 kullanıyorum ve gerçekten hiç beğenmedim açıkçası. Gidişi falan 250cc ye göre gayet güzel fakat modeliyle mi alakalıdır bilemem dörtlü bile yok. En sevdiğim özelliği kısa farların da kapatılabilmesi oldu ve kısaları kapatınca önden çok güzel gözüküyor, zaten aldığın mt'den esinlenmişler.
Zaten olay kendi motorun olduktan sonra senin için bir tane oluyor, mesela benim hiçbir şeyi olmayan, sürekli beni düşürme çabası içinde olan 125lik scooterımı hayatım boyunca unutamam muhtemelen.n250nin biraz da olayı buydu , ben o motoru katır olarak nitelendiriyorum . Ekstra hiçbir şey yok üzerinde çok iyi de gitmiyor , sadece dayanıyor ve yürüyor . Ama sağ olsun o kadar yola gözüm kapalı çıktım bir kere bile yolda bırakmadı beni.