motorumu sattım =))=

arkadaşlar motorumu sattım 2 gün sonra veriyorum parayı da alınca ama kötü oldum yaaa :D ama yenisi gelicek inşallah 100 ukh inşallah:D

bu arada arkadaki arkadaşım :cherry::p

sağolun arkadaşlar. cup almayı düşünüyorum artık ALLAH motoru olmayanlarada versin. benimkinede mootor denmezde işte sivri sinek gibi :D:D:D

bu alacagın 100 luk motor bu senın sattıgın kadar sağlam degil usta dikkat et :) pejo gibisi yoktur gerçekten sağlam vallaha canavar gıbı ama bu cın mallarına dıkkat etmessen dagılıyo :)

bu alacagın 100 luk motor bu senın sattıgın kadar sağlam degil usta dikkat et :) pejo gibisi yoktur gerçekten sağlam vallaha canavar gıbı ama bu cın mallarına dıkkat etmessen dagılıyo :)

haklısın valla çok sağlam pejolar 3 kişi binerdik bazen banamısın demezdi 60 falan yine baasar giderdi :d:D artık çin malınada bakacaz yawaş kullanacam :D:D.d

Hayırlısı olsun bende yıllarca sorunsuz moped kullandım ama gün geliyor ayrılmak gerekiyor.:)

usta bu moped yılların efsanesi.sivrisinek demek yanlış olur bence.daha geçen gün peugeot 105 3 kişiyle bayır yukarı çatır çatır çıktılar.çok güçlü bi alet bu.ama hakketten çin mallarına iyi bakmalısın.arkadaşa katılıyyorum bu konuda

şekil motormuş geçmiş olsun bnde eski motorumu hala özlüyorum :S

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun kardeş, inşallah daha iyisini alırsın, inşallah kafana göre kazasız belasız dertsiz tasasız binersin.

Motosikleti
Hornet
hayırlısı olsun umarım daha iyilerini alırsın:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar