Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar motorumu sattım 2 gün sonra veriyorum parayı da alınca ama kötü oldum yaaa ama yenisi gelicek inşallah 100 ukh inşallah
bu arada arkadaki arkadaşım :cherry:
bu alacagın 100 luk motor bu senın sattıgın kadar sağlam degil usta dikkat et pejo gibisi yoktur gerçekten sağlam vallaha canavar gıbı ama bu cın mallarına dıkkat etmessen dagılıyo
bu alacagın 100 luk motor bu senın sattıgın kadar sağlam degil usta dikkat et pejo gibisi yoktur gerçekten sağlam vallaha canavar gıbı ama bu cın mallarına dıkkat etmessen dagılıyo
haklısın valla çok sağlam pejolar 3 kişi binerdik bazen banamısın demezdi 60 falan yine baasar giderdi :d artık çin malınada bakacaz yawaş kullanacam .d
usta bu moped yılların efsanesi.sivrisinek demek yanlış olur bence.daha geçen gün peugeot 105 3 kişiyle bayır yukarı çatır çatır çıktılar.çok güçlü bi alet bu.ama hakketten çin mallarına iyi bakmalısın.arkadaşa katılıyyorum bu konuda