Motorumu sattım arkadaşlar.

Motorumu bugün öğleyin sattım arkadaşlar artık motorsuz motorcuyum motor
alana kadar artık gezilerde artıçıyım haberiniz olsun.Motoru sattığım arkadaşda
sitemize yabancı değilmiş Karakaçanım sağlam ellerde Aydın arkadaşım güle güle
kullanmanı dilerim ben çok keyif aldım onunla Mt ile tanıştım gezilerde beni hiç
mahçup etmedi satarken içim cızladı biraz ama yapacak bişey yok hayırlısı artık.

hayırlı olsun hasan abi merak etme gezilere beraber gideriz benim motorda sana şöfor koltuğu hazır :)

hayırlı olsn,bende daha yeni sattm motorumu bilirm nasıl bir duygudur

Arslan FB Hasan kardeşim,

hayırlı uğurlu olsun:rendeer::cat: Alana da hayırlı gelsin kazasız belasız kullansın. Sen de umarım en kısa zamanda gönlündeki motora kavuşursun:cat: Bundan kelli benim artçım olabilirsin:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Daha iyisini alırsın inşallah...Daha mükemmelleri nasip olsun

hayırlı olsun hasan abi merak etme gezilere beraber gideriz benim motorda sana şöfor koltuğu hazır :)

Eyvallah Ozanım saol o koltuk sana yakışır en kısa zamanda yeni motorum ile aranızda olucam inşallah.

Arslan FB Hasan kardeşim,

hayırlı uğurlu olsun:rendeer::cat: Alana da hayırlı gelsin kazasız belasız kullansın. Sen de umarım en kısa zamanda gönlündeki motora kavuşursun:cat: Bundan kelli benim artçım olabilirsin:p

Sevgili abim Mızaffer bundan kelli gezi neyim olunca eylem yenge yoksa koltuk rezerve o zaman saolasın canım abim.

Daha iyisini alırsın inşallah...Daha mükemmelleri nasip olsun

Amiiinn Abiciğim çok teşekkür ederim inşallah daha iyisini alıcam kısmetse.

Son düzenleme:
İkinizede hayırlı olsun Hasan kardeşim.Benimki daha duruyor ama geçen gün birisi almak için teklifte bulundu,o bile bi tuhaf yapıyo insanı.Biraz anlıyorum seni.Daha iyisi nasip olur inşallah:cat:.

İkinizede hayırlı olsun Hasan kardeşim.Benimki daha duruyor ama geçen gün birisi almak için teklifte bulundu,o bile bi tuhaf yapıyo insanı.Biraz anlıyorum seni.Daha iyisi nasip olur inşallah:cat:.

Oğuzcuğum saol vallahi geçen hafta ilanı verdim 8 kişi aradı ama Aydın arkadaşa nasip oldu sorma verirken çok tuhaf oldu ilk göz ağrımdı Karakaçan.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
darısı başıma............

Motorumu bugün öğleyin sattım arkadaşlar artık motorsuz motorcuyum motor
alana kadar artık gezilerde artıçıyım haberiniz olsun.Motoru sattığım arkadaşda
sitemize yabancı değilmiş Karakaçanım sağlam ellerde Aydın arkadaşım güle güle
kullanmanı dilerim ben çok keyif aldım onunla Mt ile tanıştım gezilerde beni hiç
mahçup etmedi satarken içim cızladı biraz ama yapacak bişey yok hayırlısı artık.

hasanım hayırlı olsun alanada satanada:rendeer:

valla ben satarken hiç içim acımadı :queen: çünkü daha iyisini aldım ondan heralde :queen: :queen:

Hayırlısı olsun arkadaşım :) ben de 4 gün önce sattım :) :rendeer:

Hasan hocam , yenisi için herhangi bir çalışma var mı?
En azından kafanda bi fikir var mı?
Ya da motoru satmanda aile halkının bi parmağı var mı? :p
Tam gezip tozma zamanı geldi sen ufaklığı elden çıkardın.. Çok beklemeyiz inşallah..

Hasan hocam , yenisi için herhangi bir çalışma var mı?
En azından kafanda bi fikir var mı?
Ya da motoru satmanda aile halkının bi parmağı var mı? :p
Tam gezip tozma zamanı geldi sen ufaklığı elden çıkardın.. Çok beklemeyiz inşallah..

250 cc için çalışmalara başladım Ümit senelik izin öncesi satmaya karar verdim ainden tek sebeb
vitesliye geçiş zamanı geldiği içindi ailem saolsun her zaman arkamdalar yenisi için de destek oluyorlar
kısmet artık bakalım.Gezilere bir süre artçı takılıcam artık bir alan olur elbet.

komşuu hayırlısı olsun ne diyim walla görünce üzüldüm yaaa artık kısmetse 250 cc diyosun hadi şimdiden yeni motorun içinde hayırlı olsun diyelim

selam dosdum sattına üzüldüm ama sana yenisi 2008 bir şhadw 750 yakışır :cat:kolay gele

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar