Buy eksoz olayı nedir arkadaşlar eksozun neresinden ceza kesiyorlar.(Kusura bakmayın daha çok yeniyim de)
Aslında ekonomik bir durum değil ama bu motora artık para bağlamak istemiyordum ama bu gün mecburen motoru otoparktan çıkardım direk motor tamircisine bıraktım motosikletim yapılıca :cat:Ehliyet (Olmadan motora binmeyin.)
Trafik sigortası (Yasal gereklilik)
Egzoz (Susturucusuz, gürültülü ve rahatsız edici)
Yasak ekipman (Korna gürültülü ve rahatsız edici)
Hasarlı araç (Motorun ön kısmı komple yok ????)
Tüm bunları neden yaptırmadınız? Ekonomik bir sorun mu? Değilse sebebi nedir?
Yaşım 17 7haziranda tam yaşım doluyor 4 temmuzdaki sınavlara girice inşallah :wiinkk:iyi iyi ucuz yırtmışsın bari kaskın varmış + yönlerinde varbirde şu ehliyet olayına yönel bence.bide sana ufaklık demişler yaş kaç?sedat ybr ye adam cekme onun modası geçti cbf150 alsın adam
![]()
Hey masallah. Eksikler yerine tamların listesini yapsan bukadar uzun olmazdı
Umarım bu sana ders olurda birdaha yola bukadar eksikle çıkmazsın. Ucuz kurtarmışsın.
Hey masallah. Eksikler yerine tamların listesini yapsan bukadar uzun olmazdı
Umarım bu sana ders olurda birdaha yola bukadar eksikle çıkmazsın. Ucuz kurtarmışsın.
:queen:Bu Öğlen Saatlerinde ön kısmı olmiyan motorumu polis durdurdu ve bağladı :queen: :queen::queen::queen: neden seviniyosun demeyin çünkü Ehliyetim yok + Trafik sigortam geçmiş+ egzozum açık+ :Motorda Öküz kornası denilen kornadan var + Motorun ön kısmı komple yok bu şekildede dolaşmak yasak :queen::queen:
Ve bunların hepsinden normalde yemem gereken ceza 900 küsür ama polisin iyi yanına geldim birazda efendi davrandım sadece 128 TL bu seferlik yırttım ama motorumu otoparka çektiler ama polisin eline bırakmadım bizzat kendim götürdüm yarın motorumu gidip çıkartıcam :queen::queen::queen::queen:
Bence fazla üstüne gitmeyin akıllanmıştır zaten oda birdaha böyle trafiğe çıkmaz heralde.
yazdıklarından akıllandığı ne de anlaşılıyor ya
yeseydi cezayı bir daha cesaret bil eedemezdi
bahanesine bak
mecburiyetten çıkıyorum trafiğe
arkadaşlar
kaçımız kırmızı ışıkta geçmiyoruz
kaçımız hız sınırlamasına uyuyoruz
kaçımız trafik kurallarına uyuyoruz
neredeyse hiçbirimiz
eğer ki eczalar caydırıcı olsa ve uygulansa idi kurallara uymamayı değil cesaret etmek düşünemezdik bile
ama uygulanmıyor işte
uygulanmadığı için de böyle
Ama tek karşı olduğum bişey var ehliyetsiz trafiğe çıkman hata diyorsunuz Kaç kişi tanıyorum ehliyeti var ama daha nasıl kullanıcağını bilmiyor ehliyetim yok diğe motosiklet sevgisindende vaz mı geçim ? Asla!!!!!!!!