Motorumu Polis bağladı

Buy eksoz olayı nedir arkadaşlar eksozun neresinden ceza kesiyorlar.(Kusura bakmayın daha çok yeniyim de:))

Nasıl yani susturucumu takmayınca ceza kesiyor delik açınca mı neden oluyor onu anlayamadım?

Delik açınca veya susturucuyu çıkarınca kesiyorlar
Ama polis sana kafayı takmışsa eksoz orjinal olsa dahi ceza yersin örnek olarak bana kestikleri gibi :)

açık hava filtresinde de çok bağırıyo motor
polis ona da ceza yazar mı db metre si var mı polislerin yoksa kulak tespiti mi yapıyolar:cherry:

Ehliyet (Olmadan motora binmeyin.)
Trafik sigortası (Yasal gereklilik)
Egzoz (Susturucusuz, gürültülü ve rahatsız edici)
Yasak ekipman (Korna gürültülü ve rahatsız edici)
Hasarlı araç (Motorun ön kısmı komple yok ????)

Tüm bunları neden yaptırmadınız? Ekonomik bir sorun mu? Değilse sebebi nedir?
Aslında ekonomik bir durum değil ama bu motora artık para bağlamak istemiyordum ama bu gün mecburen motoru otoparktan çıkardım direk motor tamircisine bıraktım motosikletim yapılıca :cat:

iyi iyi ucuz yırtmışsın bari kaskın varmış + yönlerinde var :) birde şu ehliyet olayına yönel bence.bide sana ufaklık demişler yaş kaç?sedat ybr ye adam cekme onun modası geçti cbf150 alsın adam :)
Yaşım 17 7haziranda tam yaşım doluyor 4 temmuzdaki sınavlara girice inşallah :wiinkk:

Ybr konususa gelincede ybr'yi hiç düşünmüyorum cbf daha çok tipime uygun :bounce:

senin trafiğe çıkman hata kardeşim, iyi yırtmışsın. her zaman bu kadar şanslı olamazsın.
ehliyetin bile yokmuş ya sana ne desek az... allah akıl fikir versin.

:queen:Bu Öğlen Saatlerinde ön kısmı olmiyan motorumu polis durdurdu ve bağladı :queen: :queen::queen::queen: neden seviniyosun demeyin çünkü Ehliyetim yok + Trafik sigortam geçmiş+ egzozum açık+ :Motorda Öküz kornası denilen kornadan var + Motorun ön kısmı komple yok bu şekildede dolaşmak yasak :queen::queen:
Ve bunların hepsinden normalde yemem gereken ceza 900 küsür ama polisin iyi yanına geldim birazda efendi davrandım sadece 128 TL bu seferlik yırttım ama motorumu otoparka çektiler ama polisin eline bırakmadım bizzat kendim götürdüm yarın motorumu gidip çıkartıcam :queen::queen::queen::queen:

ne denilebilir ki
ayıp etmiş

yaşıtlarına çok kötü örnek oluyosun biraz büyüklerinin sözünü dinlesen iyi olur.
şanslıymışın azceza yemişin, asıl 1,200 falan yeseydin cezayı aklın başına gelirdi neyse allah daha kötüsünden korusun seni.

Bence fazla üstüne gitmeyin akıllanmıştır zaten oda birdaha böyle trafiğe çıkmaz heralde.

Bence fazla üstüne gitmeyin akıllanmıştır zaten oda birdaha böyle trafiğe çıkmaz heralde.

yazdıklarından akıllandığı ne de anlaşılıyor ya

yeseydi cezayı bir daha cesaret bil eedemezdi
bahanesine bak
mecburiyetten çıkıyorum trafiğe

arkadaşlar
kaçımız kırmızı ışıkta geçmiyoruz
kaçımız hız sınırlamasına uyuyoruz
kaçımız trafik kurallarına uyuyoruz
neredeyse hiçbirimiz
eğer ki eczalar caydırıcı olsa ve uygulansa idi kurallara uymamayı değil cesaret etmek düşünemezdik bile

ama uygulanmıyor işte
uygulanmadığı için de böyle

yazdıklarından akıllandığı ne de anlaşılıyor ya

yeseydi cezayı bir daha cesaret bil eedemezdi
bahanesine bak
mecburiyetten çıkıyorum trafiğe

arkadaşlar
kaçımız kırmızı ışıkta geçmiyoruz
kaçımız hız sınırlamasına uyuyoruz
kaçımız trafik kurallarına uyuyoruz
neredeyse hiçbirimiz
eğer ki eczalar caydırıcı olsa ve uygulansa idi kurallara uymamayı değil cesaret etmek düşünemezdik bile

ama uygulanmıyor işte
uygulanmadığı için de böyle

Haklısınız genel olarak böyle bir düzensizlik var ve toplumumuzu çürütüyor her alanda.:pale:

Arkadaşlar merak etmeyin aklım başıma geldii birdaha o şekilde trafiğe çıkmam bu gün bütün eksik evrak işlerini hallettim yarında motosikleti toplicaz allah izin verirse tek eksiğim ehliyet kaldı oda artık 4 temmuzdaki sınavlara bakıyor.Ama tek karşı olduğum bişey var ehliyetsiz trafiğe çıkman hata diyorsunuz Kaç kişi tanıyorum ehliyeti var ama daha nasıl kullanıcağını bilmiyor ehliyetim yok diğe motosiklet sevgisindende vaz mı geçim ? Asla!!!!!!!!

Ama tek karşı olduğum bişey var ehliyetsiz trafiğe çıkman hata diyorsunuz Kaç kişi tanıyorum ehliyeti var ama daha nasıl kullanıcağını bilmiyor ehliyetim yok diğe motosiklet sevgisindende vaz mı geçim ? Asla!!!!!!!!

biz demiyoruz
kanun diyor

cümlemize kazasız belasız sürüşler

bendede ehliyet yok mayısta doluyor kardeşim bende 4 temmuz sınavına gireceğim..

inşallah yakalanmam bende gerçi pek binmiyorum zaten ben ankarada motor balıkesirde.. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar