Arkadaşım Yazılarımın tamamını okumadın herhalde ben 1 hafta önce motorumla kaza yaptım ön grenaj komple parçalandı motoru sadece zoraki kaldığım zaman gündüzleri çıkartıyorum :cat: bu günde zaten Trafik sigortasını yaptırmak ve vergisini ödemek için çıkartmıştım ki vergimi ödedim sigortayıda yapmaya giderken yakalandım :wiinkk:VE ayrıca kimseye bi zararım olmuyor kimsenin hayatını tehlikeye atmıyorum kaskımda vardı zaten bu kadar Eksi ye karşı Bir Artı getiren olayda buydu :bounce: Ehliyet konusunada gelince 4 temmuzdaki sınavlara anca yetişebiliyorum :cat:
evet geçmiş olsun ama sana değil seninle aynı trafiği paylaşanlara.
canım kardeşim kaskım var'dı diyosun motorunun önü yok.
traik sigortası yaptırmaya gidiyodum diyosun sanırım sigortan bitik(bu kanıya vardım yazdıklarından)
ya arkadaş özrü kabahatinden büyük denilen bu olsa gerek.
takılı kaskın seni korur karşı tarafı değil granajın işlevi görünümün yanı sıra çarpma durumunda karşı tarafa minumum zarar verecek şekildedir ciddi kesikleri önler.
ya lütfen bizim kardeşlerimizden birinin canı acıdığı zaman üzülüyoruz ve karşı tarafa zarar verdiklerindede. şunu unutmayın sebep olacagımız kazalarda canı yanan şahısların'da bizler hakkındaki kötü düşünceleri ayyuka çıkıyor.
lütfen çıkmış dokuza inmez sekize bunu düzeltip bilinçlenmeye çalışın.
sizlerin ardından gelecek kardeşlerimizide bilinçlendirin örnek olun ama iyi örnek.
trafiğe çıkarken lütfen iki defa düşünün..