Motorumu Polis bağladı

neden şöyle düşünmüyorsun belkide senin kazalı motorunu polis bağlamasaydı bir başkasına zarar verebilirdin.ön tarafı olmayan bir motora binmek cesaret işidir belkide bir kamyonun altında kalabilirdin. enkısa zamanda motorunu gerektiği gibi tamir ettirp kasksız ve korumasız motora binme o polis arkadaşa da dua et. bu arada ilk ehliyetimi 1979 senesinde aldım.

Haklısın ama Motor scooter sadece ön grenajlar yok yani ne fren sisteminde ne motor sisteminde hiç bir sorun yok motor çok rahat gidiyor yani kazanı gerektiricek bir etmen yok :cat:

bizide yakalamıştı sevgili polisciğim :) sur dedi durduk benim motordu ama ben kullanmıyordum :) bize 600 kitledi :) plaka yok + egzos + kask :) tabi hala oğlu kullanıodu ona geçti ceza ben sadece 4 gün sonra onla gidip motoru aldım :)

CBA

saolasın erol abi ben en iyiysi yarın gideyim nereye yatcaksa yatırayım :(

Arkadaşım Yazılarımın tamamını okumadın herhalde ben 1 hafta önce motorumla kaza yaptım ön grenaj komple parçalandı motoru sadece zoraki kaldığım zaman gündüzleri çıkartıyorum :cat: bu günde zaten Trafik sigortasını yaptırmak ve vergisini ödemek için çıkartmıştım ki vergimi ödedim sigortayıda yapmaya giderken yakalandım :wiinkk:VE ayrıca kimseye bi zararım olmuyor kimsenin hayatını tehlikeye atmıyorum kaskımda vardı zaten bu kadar Eksi ye karşı Bir Artı getiren olayda buydu :bounce: Ehliyet konusunada gelince 4 temmuzdaki sınavlara anca yetişebiliyorum :cat:

evet geçmiş olsun ama sana değil seninle aynı trafiği paylaşanlara.
canım kardeşim kaskım var'dı diyosun motorunun önü yok.
traik sigortası yaptırmaya gidiyodum diyosun sanırım sigortan bitik(bu kanıya vardım yazdıklarından)
ya arkadaş özrü kabahatinden büyük denilen bu olsa gerek.
takılı kaskın seni korur karşı tarafı değil granajın işlevi görünümün yanı sıra çarpma durumunda karşı tarafa minumum zarar verecek şekildedir ciddi kesikleri önler.
ya lütfen bizim kardeşlerimizden birinin canı acıdığı zaman üzülüyoruz ve karşı tarafa zarar verdiklerindede. şunu unutmayın sebep olacagımız kazalarda canı yanan şahısların'da bizler hakkındaki kötü düşünceleri ayyuka çıkıyor.
lütfen çıkmış dokuza inmez sekize bunu düzeltip bilinçlenmeye çalışın.
sizlerin ardından gelecek kardeşlerimizide bilinçlendirin örnek olun ama iyi örnek.
trafiğe çıkarken lütfen iki defa düşünün..

evet geçmiş olsun ama sana değil seninle aynı trafiği paylaşanlara.
canım kardeşim kaskım var'dı diyosun motorunun önü yok.
traik sigortası yaptırmaya gidiyodum diyosun sanırım sigortan bitik(bu kanıya vardım yazdıklarından)
ya arkadaş özrü kabahatinden büyük denilen bu olsa gerek.
takılı kaskın seni korur karşı tarafı değil granajın işlevi görünümün yanı sıra çarpma durumunda karşı tarafa minumum zarar verecek şekildedir ciddi kesikleri önler.
ya lütfen bizim kardeşlerimizden birinin canı acıdığı zaman üzülüyoruz ve karşı tarafa zarar verdiklerindede. şunu unutmayın sebep olacagımız kazalarda canı yanan şahısların'da bizler hakkındaki kötü düşünceleri ayyuka çıkıyor.
lütfen çıkmış dokuza inmez sekize bunu düzeltip bilinçlenmeye çalışın.
sizlerin ardından gelecek kardeşlerimizide bilinçlendirin örnek olun ama iyi örnek.
trafiğe çıkarken lütfen iki defa düşünün..

Trafik sigortası bitmeden yenileyebiliyorumuyuz:silent: :silent: ??

aparat isimli kardeşimize bravo hep bu bilinçte olmalıyız. trafikte örnek davranışlar sergileyelim motokullananlara hakketmediğimiz halde yakıştırılan olumsuz sıfatlardan bir an önce kurtulalım. bu da bilinçli başkalarını rahatsız etmeden motor kullanmakla olur. son söz doğru yolu herkes bulur. ancak bazıları geç, bazıları erken..... sen nerde olmak istiyorsan orada olursun zaten. trafik sigortasınıda motosikletinin vizeside zamanı gelmeden yaptırırsın. hatta süresini geçirmezsen trafik sigortasından indirim bile alırsın

Son düzenleme:
süresi bitmeden yaptırabilirsin sanırım %10 indirimide var.

zaten bak motosikletinin herşeyi tam olsun ama trafik sigortası olmasın yine baglarlar motorunu bu konuda taviz vermiyolar...

süresi bitmeden yaptırabilirsin sanırım %10 indirimide var.

zaten bak motosikletinin herşeyi tam olsun ama trafik sigortası olmasın yine baglarlar motorunu bu konuda taviz vermiyolar...

öğrencek cem abisi :p umarım bu ögrenme dönemi kimse zarar görmeden hemencik biter :bounce:

daha genç onlar öğrenirler ve çok şanslılar.
zira bizlerin döneminde soracak çok az insan vardı eğer bulabilirsen bulduğundada cevap alabilirsen :silent:

dimiii senin döneminde zormuş gerçekten... gürkanın dönemini düşünmek bile istemiorum :p

aa sizde iyicene ilk okul çocuğu yaptınız beni ya :queen:

yok canım seni çocuk filan yapmadık zarar görmeni istemedik okadar :rendeer:

yok canım seni çocuk filan yapmadık zarar görmeni istemedik okadar :rendeer:[/QUOTE]

Teşekkürler ozaman:cat:

Geçmiş olsun

bende bugün eve 20 adım kala metre değil 20 adım kala kasktan ceza yedim.İzmirin en güzel camiilerinden birinin yanında oturmanın zaraRları,bütün kuvvetli makamlı kişilerin cenazesi buradan kalkıyo tabi gelmiş 500 tane polis bitanesi durdurdu dedi kask yok dedim unuttum evde onu almaya gidiyom tamam dedi geç. bi daha görmeyim,bi baktım karşıdan bitane koşturarak geliyo şer...... çek bakayım sağ sen dedi çektim haşırt kasktan geçirdi abi yapma etme diyom yok bu arada eve gelmeden evvel anneme dedim aşaşğı benim kaskı indir oda kapıda bekliyo.gel dedim anneme abim diom bak kask almaya geldim geldi kask yok cevapda vermiyo yazmaya devam.Nassıl delirtti bugün beni.aynı esnada bana ceza yazarken valde görmüş arkamızdan bitane daha motorlu geçti kasksız onada bişey yok.buldu beni abi yapma etme diyoom eve geldim vapura yetişcem yok yazdı..
tamam hatalıyım ama be kardeşim madem bi iş yapıyonuz 50 tane trafik poisi var beni drudurdun diğerlerinide durdur.yaa evimin 20 adım yaa yazık günah bi kere kask unuttuk ondada beni buldular olmaz bu kadar şanssızlık yaw :(:(

kardeşim bu şanssızlık değil resmen o bizim çok güvendiğimiz aylakların ŞER........ Liğinden kaynaklanıyor..

Güzel arkadaşım güzel ben senin kadar şanslı değildim :)
Ayrıca motorun 1,5 ay otoparkta yatmıştı..
Çıkardığım zamanda exup beynini kırdıklarını anlamıştım :p
Akıllanırsın sende umarım :mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kızmayın bana ama iyi olmus cba ve saxofon kardeşlerim...sora basınıza bı kaza bela bısey gelse allah korusun uzulucez içimiz yanacak. giyin su korumalarınızı ehlıyetı mehlıyetı de halladın gozunuzu seviiym.. bırbırımızıe lazımız daha cok uzuuun yolllar yaparız onsallah:)

Ehliyet (Olmadan motora binmeyin.)
Trafik sigortası (Yasal gereklilik)
Egzoz (Susturucusuz, gürültülü ve rahatsız edici)
Yasak ekipman (Korna gürültülü ve rahatsız edici)
Hasarlı araç (Motorun ön kısmı komple yok ????)

Tüm bunları neden yaptırmadınız? Ekonomik bir sorun mu? Değilse sebebi nedir?

:queen:Bu Öğlen Saatlerinde ön kısmı olmiyan motorumu polis durdurdu ve bağladı :queen: :queen::queen::queen: neden seviniyosun demeyin çünkü Ehliyetim yok + Trafik sigortam geçmiş+ egzozum açık+ :Motorda Öküz kornası denilen kornadan var + Motorun ön kısmı komple yok bu şekildede dolaşmak yasak :queen::queen:
Ve bunların hepsinden normalde yemem gereken ceza 900 küsür ama polisin iyi yanına geldim birazda efendi davrandım sadece 128 TL bu seferlik yırttım ama motorumu otoparka çektiler ama polisin eline bırakmadım bizzat kendim götürdüm yarın motorumu gidip çıkartıcam :queen::queen::queen::queen:

Bu şekilde motora binmen cok tehlikeli bi kaza falan yapsan hiçbir hak hukuk iddaa edemessin bide marifet gibi yazıyosun lütfen biraz daha bilinçli olalım.

iyi iyi ucuz yırtmışsın bari kaskın varmış + yönlerinde var :) birde şu ehliyet olayına yönel bence.bide sana ufaklık demişler yaş kaç?sedat ybr ye adam cekme onun modası geçti cbf150 alsın adam :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar