Motorumu istemiyorlar!

Merhabalar üniversite icin kocaeli golcuke tasindim. Motorumu apartmanin onune bagladigimda apartman yoneticisiyle p
Tartistim kisaca apartmanin önüne kimseye engel olmasada baglayamiyorum görüntü kirliligi imis! O kadar bezdirdilerki araba bile bakmaya basladim. Ne yapabilirim akordiyon tente biraz korurmu hirsizdan vs? Akil istiyorum

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Otoparkı olan bir apartmana taşının...

Motosikleti
R25, CRF250L
Görüntü kirliliği olan yönetici

nyk

görüntü kirliliği ne ya nereye parkediyosun ki? birinin camının önüne falan mı parkediyosun. Araba alsan nereye parkedeceksin? Yönetici ile görüş derdi ne öğren beraber yer bakalım nereye parkedebiliriz de. Apartmanın içine, bahçesine falan parketmiyosan yani yol kenarına falan parkediyosan yönetici ne karışabilir ister motorla gelirim ister tırla.

evinden görülebilen ve karanlık olmayan bir parket elektrik direği falan varsa ona sağlam bir kilit ve zincirle bağla bi tane de alarmlı disk kilidi tak.

direk vs yoksa bağlacak şöyle bir şeyde düşünülebilir incelemek lazım

https://www.motosikletaksesuarlari.com/ABUS-motosiklet-kilitleme-sistemi-WBA-100_705.html

Sen bize adres ver biz o yöneticiyi dövelim. Nasıl bir göz varmış onda da görüntü kirliliği diyor. Onun gözünü açmak lazım. Hakkını ara yola bırak bir şekilde kilit vs

Yönetici evinde oturup nasıl bi puştluk yaparım ben buna diye düşünmüş ve uzun uğraşlar sonucunda bu bahaneyi bulmuş. Ben olsam özel madalya yaptırıp apartmanın kapısında yakalayıp törenle takardım şahsen.

Cadde ise yönetici birşey diyemez. Otopark yoksa, yönetici haklıdır. Otopark varsa da sana bir yer ayırması gerekir.

Cadde deil apartmana girerkenki yoldan bahceye bir donus var orasi. Ne insan yolu üstü nede ev caminin onu. Bu akordiyon tenteler biraz caydirici olurmu?

apartman giriş yolu ortak yaşam alanına koyuyorsan yönetici kıllık yapıyor olsa da haklı. ben şahsen karo taş yolu üzerinde evime girerken, sağda solda parkedilmiş motor görmek istemezdim.

Motosikleti
D400
görüntü kirliliğini merak ettim, foto atar mısın :)

Böyle bişeyin kanunda yeri olduğunu düşünmüyorum,varsa kanun maddesi göstersin çek motoru

ne güzel bina la bizde yönetici yok apartmanın ici merdiven ucuna kadar motor mobilet dolu :D

kardesim koydugun yere koymaya devam et.. eger apartman arazasi degilse tabii orası.. kaldırım gibi bir yer tahmin ediyorum anlattıgına göre..
eger tekrar sıkıntı cıkartırsa polis cagrın ona anlatın derdinizi de olsun bitsin...

akerdeon tente dediğin şey bi nevi motosiketl çadırı... ve onlar çok büyük oluyor. asıl o zaman daha ağır tartışma olur.

çare şu: ya 500m ötedeki okula bağlayacaksın ya da apartman yakınında otoparki olan başka bi bina ile anlaşacaksın,

kısa hayat tecrübeme göre; yöneticin ile anlaşamazsın. acı ama gerçek. polisl getirip koydur denilmiş, öyle bile olsa, gün gelir o motosiklet park ettiği yerde devrilir! aynası kırılır! egzosu çizilir!..."aa çocuklar yapmış" olur...yani, zorla güzellik olmaz.

Öğrenci olduğun için elin zayıf, tartışamazsın, sen zararlı çıkarsın. Başka bir yer bak. Mutlaka bir yer bulunur küçük motora.

Motosikleti
D400
İntikamını almayı unutma sonrasında.
Bekar evinde yönetici motorumun kilitli oldugu yeri söküp motoru calınsın diye sokaga bırakmıştı. Bunu da yüzsüzce söylemişti kavga ederken. Aynı yere bisikletini kilitliyordu şerefsiz.

Çok şükür 10 günde bir eski mahallemi ziyaret edip bisikletin ön tekerini bıçak ile keserek intikamımı alıyorum.
Her sabah neşe ile uyanıyordur it oğlu it sayemde :)

tam olarak nasıl bir görüntü kirliliği oluyor acaba, fotoğraf atmanız mümkün mü?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar