''Motorumu apartmanin onune bagladigimda apartman yoneticisiyle tartıştım'' demişsiniz ama şunu belirtmemişsiniz.Mesela evde oturuyorum dışarıdan bağırta bağırta gelip geçen motor olsun araba olsun geçen her aracın sesi benim hoşuma gider severim ama bazı arkadaşları rahatsız eder bu durum acaba siz binaya yeni taşınıp,girerken biraz fazla ses yapmış olabilirmisiniz?(Yanlış anlamayın işten güçten kafasını kaldırmayıp gerçekten rahatsız olup evine gelip dinlenmek isteyen insanlar olabilir bunu sayısı cidden çok az,birde birşey olsa da az aksiyona girsek,bahane arasak,uğraşsak diyen afedersiniz ama denyolar var)Sizin,arabanın bilmem kaçta biri olan motosikletiniz girişi çıkışı engellese vs. engellese eyvallah haklı diyeceğim ama böyle bir olayda imkansız.''Görüntü kirliliği'' demiş ya.Kusura bakmayın şuan biraz (BEYAZ AYRAN

)etkisindeyim elimden geldiğince üslubumu bozmadan konuşmaya çalışıyorum.Şahsen benim karşımda ortada hiçbirşey yokken benim motosikletimin orada öylece durmasını görüntü kirliliği olarak gören birisini kaile bile almam.Derim ya kıskanıyor zamanında bi kuyruk acısı olmuş ya da 2 teker olarak varlığımız gene birilerine koyuyor

.
Çok fazla okumadım konunu içeriğini ama imza toplama olayından bahsetiş bazı arkadaşlar.Haklılar orada oturan herhangibirisinin hoşuna gitmezsiniz,zaten komşularının oyları da onlardan yanadır imza ile sizi güya rahatsızlık verdiğiniz ibaresi ile bulunduğunuz daireden dahi çıkarabilirler.
En iyisi böyle amaçsız,gereksiz,boş,kendini bi...... sanan,beş para etmez devam edeceğim ama neyse insanlarla uğraşmanın hiç bir manası yok.Gene hem suçsuz hem alttan alan olarak damgayı motosiklet kullanıyor serseri diyerekten biz yiyoruz.Bu zihtiyetin gözlerinden öperek yazıma son veriyorum