Motorumu çalmaya çaıştılar

ygk

arkadaşlar iş yerinin önünde motorumu park ettim. hep direğe bağlardım ama bu gün pazar kurulması nedeniyle direğin önünde araç vardı araya giremedim. tam kapının önünde direksiyon klidini kitleyip arka tekeri amartisöre zincirle bağladım.

işim çok daha uzundu tesadüf ekmek almaya çıkmak için kapıyı bir açtım motor yok. kafamı çevirmemle motoru gördüm. üç kişi iki kişi önden bi kişi arkadan yüklemişler götürüyorlar. bir anlık sinirle bağırarak üstlerine koştum ve birini devirdim. çıktım üstüne bu arada diğer ikiside beni dövmeye başladı. bir kaç saniye de komşular ve iş yerinde dayım koşarak yanıma yetiştiler ancak yetişene kadar bi temiz dayak yedim diyebilirim. üçüde kaçmaya çalıştı birini yakaladık ve polisi aradık. bu arada motorda kavga esnasında yattı sol sinyal ayna kırıldı depo biraz içe göçtü ve fulleyeli 4 km olan benzin deposunun hemen hemen yarısı boşalmış.
canım çok sıkıldı bütün olanlara

öncelikle geçmiş olsun
umarım adamı iyice bir dövüp öyle polise teslim etmişsinizdir, yakında serbest kalacak çünkü.

geçmiş olsun güpe gündüz ne cesaret yaa hayret ediyorum. Umarım bir temiz dövmüşsünüzdür

yeri değil ama telefonumu çucuğun cebinden caldılar çalanlar yakalandı uzun zamandır mahkemeye gidiyorduk geçen gün sonuçlandı malesef hırsız suçlu bulunmadı berat etti poliste cıkışta ilahi türk adaleti dedi

Umarım polis gelene kadar bir güzel dövmüşsünüzdür.Hatta kalıcı bir zarar vermeden bırakmamak lazım.

Böylesi lanet bir ülkede motosikletle rahat gezemediğin gibi için rahat bir yere bırakamıyorsun.

Ankara'da yaşıyorum ve ne zaman bir yere park edip uzaklaşsam aklım devamlı motosikletimde.

Motorunu kurtarmana cok sevindim İstanbul sanırım gercekten dikkat edilmesi gerekiyor En cok üzüldügüm depo nun yamulması gecmiş olsun

abi benim motoru caldılar polis hırsızı üstünde yakaladı şikayetci oldum, adamı serbest bıraktılar,ben ne diyeyim artıkk gerisini siz düşünün .
bir polise sordum ceza evleri cok kalabalık herkesi içeri atmıyorlar dedi gldü gecti :))))

bende olsam dayak yiyeceğimi bilsem bile dalardım. Adi ciğeri beş para etmez adamlar. Sinirleniyorum. Küfür etmemek için zor tutuyom kendimi formda. Ban yemek istemem. Ama alayına .... Bastım küfrü. Sesli olarak. Neyse geçmiş olsun arkadaşım.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Senin için tekrar gelebilirler
öyle bile olacak olsa yazmasanız iyi olurdu.

ben zannetmiyorum geleceklerini.

bu arada @ygk geçmiş olsun.

bir kaç gün hatta 5-6 gün temkinli gezin. gezerken yanınızda en azından sopa felan bulunsun

geçmiş olsun... bir süre (bir kaç ay) yanında koruyucu birşeyler bulundurmanı tavsiye ederim. örneğin biber gazı

Acaba motorun ön diske disk kilidi + zincire disk kilidi ve saglam 2 kilitle gezseniz baglasanız nasıl olur acaba 1000 lik bi motor 170-180 kilo kaldıramazlar diye düşünüyorum

geçmiş olsun, o yakaladığınız kişiyi bir güzel benzetmişsinizdir umarım, eğer konuşturabilirseniz diğer arkadaşlarınıda bulabilirsiniz.

Çok geçmiş olsun. hasarda olsa motorunu kurtarabildiğine sevindim. Bir süre motoruna ve kendine dikkat etmelisin . Bunu yaparken paronayakta olma sakın. Motorunu sağlam yerlere bırakıp, biber gazı bulundurmanı tavsiye ederım.

KEşke polisimiz uğraşıp diğer hırsızlarıda bulsa. Kim bilir belkide bir hırsızlık çetesi.

Suçlular toplumdan/adaletten müsmaha gördükçe daha da azıyorlar. Suçun ve suçlunun ortaya çıkmasını engelleyecek yaşam şartlarını temin etmek devletin görevi. Ancak suç işlendiği zaman da suçlu veya bir başkası tarafından tekrar işlenmesine engel olması gereken de adalet. Malesef son 10 yılda hiçbir alanda ilerleme katedemedi Türkiye (ilerlemek bir yana geriledik) ve bunun toplum hayatına olan olumsuz etkileri açıkça görülüyor; çok üzücü. Bir insan ve vatandaş olarak kahroluyorum, biz bunu haketmiyoruz...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar