Motorumu Çalıyodu Şerefsizler...!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İnanmıyorum ya ilk defa başıma geldi :pale: 15 20 dk önce annem fırına git bişeyler kahvaltı yapalım dedi bende giydim üstümü aşşağı bir indim motorun kilidine bi baktım kilit açılmış ( MASTER LOCK HALAT KİLİT ) ve şok oldum çünkü ilk defa başıma geliyo... koştum yukarı anahtarı aldım tekrar kitledim... Çalmaya çalışan kişi büyük ihtimalle kontak ta kitliydi diye çalamadı... ve zaten çalsada benzin tamamen 0 daydı 0 a oturmuştu... wurdursa bile hiç bir yere gidemezdi imkansızdı... Artık Disk kilidi falan tamamen gerekli oldu ve bi tane daha halat kilit alıcam hiç değilse gözleri korkar uğraşmazlar bile... Şerefsiz kitapsızlar yaaaa...:pr:

büyük geçmiş olsun thaii_vtec... bence birde branda edin gözden uzak olması ilk korumadır...

Forumdan Uzaklaştırıldı
saol sahtekisi yaa evet artık oda şart oldu yaa... bi branda gereklii

geçmiş olsun nede olsa istanbul büyük yer ne olacağı belli olmuyor

çok geçmiş olsun.

havalar düzeldi, sezon açıldı. şerefsizlerde sezonu açtı. dikkatli olalım bu kaçıncı ya:pr:

motoru bırakmak yemedigi için bi otoparkla anlastım orda tutuyorum motoru... sanırım eve alamıyorsan en guvenlisi bu yakınlarda varsa bole imkan kapıda bırakacagına boyle bi yere al... yada yakında kapalı garajı olan bir apartman varsa yoneticisiyle konus sadece apt. aidatını odeyerek o apt.ın kapalı otoparkına bırakma imkanında olabilir... bu hırsızların gozu donmus artık gunduz gozu calıo serefsizler yau... ne kilit ne bişi durdurabilio...

Geçmiş olsun arkadaş. Şanslı olmana çok sevindim. Benim motoruda alıp götürdülerdi, yolda güvenlik farkedip durdurdu, o sırada Buraki77 kardeşimde olayı farkedince peşine düştük herifçioğlunun, yakalamak mümkün olmadı ama.

Bundan sonra önlemini arttır arkadaşım:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
saolun arkadaşlar ya... sahtekisi ya apartmanlar var yakınlarda falan... artık evet yapıcam birşey anlaşıcam adamlardan biriyle her ay apartman aydatı verrim bende... napalım öle olucak artık yazık günah yaa ne bu böle...

Geçmiş olsun arkadaş. Şanslı olmana çok sevindim. Benim motoruda alıp götürdülerdi, yolda güvenlik farkedip durdurdu, o sırada Buraki77 kardeşimde olayı farkedince peşine düştük herifçioğlunun, yakalamak mümkün olmadı ama.

Bundan sonra önlemini arttır arkadaşım:cat:

saol muzaffer abi yok artık ne gerekiyo alıcam önlem yaa olmuyo böle... insan başına gelmedikçe anlamıyomuş meğer ve evet şanlı olmama bende çok sevindim:salut:

Son düzenleme:
Geçmiş olsun. Yakın zamanda benim de başıma geldi. 3 ayrı kilit olduğu için alamadılar. Alarmlı disk kilidi(XENA) çok etkili diyorlar. İstanbul gibi bir şehirde sıkı önlemler şart. İyi sürüşler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Geçmiş olsun. Yakın zamanda benim de başıma geldi. 3 ayrı kilit olduğu için alamadılar. Alarmlı disk kilidi(XENA) çok etkili diyorlar. İstanbul gibi bir şehirde sıkı önlemler şart. İyi sürüşler.

bende şimdi tam senin topic e yazdım =)) sanada büyük geçmiş olsun... bugün derhal herşeyi halledicem bütün önlemlerini alıcam...:salut:

5 dakkalığına ewe girecek olsam bile otoparka bırakıorum ben motoru ne olur ne olmaz burası istanbul 5 dakkada koca tesisatı söküo adamlar :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
saol arkadaşlar Eyvallah gittim şimdi bitane daha halat kilit aldım... Ayrıca Alarm taktırıyorum...

geçmiş olsun geçen benimde başıma aynı şey geldi kilidi açmışlar direksiyon kiilidi ve alarm onları engelledi büyük ihtimal ki çalamamışlar:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
geçmiş olsun geçen benimde başıma aynı şey geldi kilidi açmışlar direksiyon kiilidi ve alarm onları engelledi büyük ihtimal ki çalamamışlar:)

sanada geçmiş olsun =)) açıp açıp bırakıyolar...? bence gariplikte var? hani kamyonetleri varsa götürürler...? acaba bilerek çalmayıp bidaha gelicez mesajınımı veriyorlar =)):p ? olabilirmi? olabilir evet =)):mrgreen: zaten bizim eskiden arkadaşımla biz bisikletlerimizi bağlardık uzun kalın bir zincirle... tekrar aldım bi daha onu artık 2 tane bağlıcam... ve alarm taktırıyorum... birde disk kilidi taktırıcam...

geçmiş olsun kardeş ama tekarar deneyeceklerini sanmam sende önlemini daha iyi al bundan sonra

Forumdan Uzaklaştırıldı
geçmiş olsun kardeş ama tekarar deneyeceklerini sanmam sende önlemini daha iyi al bundan sonra

bilmiyorum inşallah olmaz... zaten artık çok sıkı önlem alıcam... saol dostum Eyvallah

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar