Motorumu Başka Marka Ile Değiştirdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ümmet bey hayırlı olsun :cat:
Motor yakışıklıymış hakket. Nice kilometreler dilerim kazasız belasız. :rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
slm

AYDEMİR;648123' Alıntı:
evet şimdi ummet abiyi yolcu ettim mummet abi yolunda bahtında acık olsun saygıda, hürmette hata ettıysek af ola yıne bekleriz kendine iyi bak

doğu turunda antepe geldiğimdimde arkadaşlar tabelanın önünde karşıladılar sonra işyerlerine gittik.hernekadar kalmıcam dediysemde ne fayda gençlere sözmü geçiyor.misafir oldum evlerinde. antep mt üyeleri

aydemir
salton : gökhan
better27 :irfan
cbr125repsol :harun
apower :abdurrahman
cycle27 :yahya

herşeyi düşünmüşler sağolsun hepsi işlerini güçlerini bırakıp seferber oldular gecenin bi yarısında olmaz dediysemde ormanda mangal kurdular değerli vakitleri için kendilerine çok teşekkür ederim.sabahda karşıladıkları gibi aydemir kardeşim çıkış tabelasına kadar eşlik edip uğurladı şahsımı.inşallah günün birinde bende onlar için bişeyler yapabilirim çok mahçup ettiler beni.
SEVGİLER SAYGILAR ANTEP MT kendinize iyi bakın.:cat: :rendeer: :rendeer::rendeer: ::tutkuy:: ::thanks: ::thanks: ::biggrinn ::biggrinn

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ümmet abi yolun açık olsun abi çıkmışsın sabah 10:30'da kusura bakma abi akşam beraberdik ama sabah iş durumundan seni yolcu edemedik abi ne zaman gelirsen kapımız her daim açık sana allaha emanet ol kendine çok çok iyi bak seni seviyoruz...:cat: :cat:

GaziantepSpor MT:cherry:

Harun....

Son düzenleme:
yolun ve bahtın açık olsun ümmet abi. tekerine ve canına sağlık.tekrar bekleriz.

mes

Ümmet kardeşim yolun açık olsun sana nice 20000 kmler.inşallah bu sefer kayışın kopmaz da bizim buralara düşersin bol sohbet ederiz.Geçen sefer olmamıştı.Kendine iyi bak efsane sürücü :rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
syht

Ümmet kardeşim yolun açık olsun sana nice 20000 kmler.inşallah bu sefer kayışın kopmaz da bizim buralara düşersin bol sohbet ederiz.Geçen sefer olmamıştı.Kendine iyi bak efsane sürücü :rendeer:

tamam mesut gelirsem uğrarım kayış kopmaz artık.:rendeer: :cat: :bounce:

en iyi sekilde agırlamıs gziantep mt

az önce konustum ümmet abiyle urfadaymıs

yolun acık olsun

siverege dogru yoldaydı yarın resimleri paylaşır ümmet abi

bekliyoruz hadi bakalım:cat:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
NİĞDE(ULUKIŞLA) ADANA (POZANTI) YOLU

ADANA MOTORAN BAYİSİ GERGİN MOTOR

ADANA MSK DEN LATİF AKBURAK OSMANİYEDEKİ KATKILARINDAN DOLAYI KENDİSİNE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM

OSMANİYE ÇIKIŞI YÜCEL PETROL ÇADIR KURMAMA İZİN VERDİ KENDİLERİNE TEŞEKKÜRLER

OSMANİYE MOTORAN BAYİSİ KARDEŞLER MOTORDAN İSMAİL ÇİRKİNE MOTORUM VE ŞAHSIMA YARDIMLARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜRLER.

ANTEPE BAĞLI NURDAGININ YUKARDAN GÖRÜNÜŞÜ

ANTEP URFA OTOYOLU NURDAĞI VİYADÜĞÜ ALTIDA E5 KARAYOLU

AYDEMİRE TELEFON ETMİŞTİM GELİYORUM DİYE SAĞOLSUNLAR İRFANLA BİRLİKTE TABELADA KARŞILADILAR BENİ

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
heyyyy motocanlar ya aramızda shadowlu yokmu

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Sana hayırlı yolculuklar...Yolun açık olsun....Viyadük resmi ilginç.....:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
abim yolun açık olsun aman dikkat et resimler harika istanbula ne zaman gelcen?:cherry:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
AYDEMİR GELİR GELMEZ HEMEN YEMEĞE GÖTÜRDÜ SAĞOLSUN İNŞALLAH BİRGÜN BENDE KENDİLERİNİ AĞIRLAMA FIRSATI BULURUM

AYDEMİRİN İŞYERİNİN ÖNÜ UFUK İLTİŞİM GELDİĞİMİ DUYAN GELDİ YALNIZ BIRAKMADILAR BENİ VAROLSUNLAR

VE GECENİN SAAT ONU TUTTURDULAR MANGAL DİYE TABİ DOĞRU ORMANA ATEŞLER YAKILDI ETLER PİŞİRİLDİ ORDAKİ HERKESE ZAHMETLERİ İÇİN AYRI AYRI TEŞEKKÜRLER

NİZİP MOTORAN BAYİSİ ÖZDEMİROĞLU TİCARETTEN ALİ ÖZDEMİR BEYE KATKILARI İÇİN TEŞEKKÜRLER.

NİZİP MOTORAN SERVİSİ ÖZDEMİROĞLU TİCARET

Son düzenleme:
Arkadaşlar Ümmet abinin tüm gezi boyunca ona eşlik eden Türk bayrağını geçen Gaziantep MT ziyaretinde yenisi ile değiştirdim. Bayrağı hem ümmet abiden hatıra olarak saklıyacağım hemde tüm gezilerimde yanımda götüreceğim.

111ni7.jpg

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat

URFA BİRECİK GİRİŞTEKİ MEŞHUR UZUN KÖPRÜSÜ 1980 ÖNCESİ KİMLİKSİZ GEÇİLMEZDİ

MURAT MOTOR BİRECİK MOTORAN BAYİ VE SERVİSİ MURAT BEYE KATKILARI İÇİN TEŞEKKÜRLER

BİRECİK KÖPRÜSÜNÜN UZAKTAN GÖRÜNÜŞÜ

SURUÇ URFA ARASI YOL GÖRÜNÜMÜ

URFANIN MEŞHUR MAĞARALARI(GİRİŞTE)

ADI HASAN URFADA MAZİSİ ÇOK ÜNLÜ MOTOR KONUSUNDA. DÜNYAYI GEZMİŞ HERKES ANLATIYOR BİR KENDİSİ ÖVÜNMÜYOR ÇOK MÜTAVAZİ BİRİSİ 16 TANE MOTOR SAHİBİ EVİNE DAVET ETTİ MÜSAİT OLMADIĞIM İÇİN GİDEMEDİM UMARIM BANA KIZMAMIŞTIR ELLERİNDEN SAYGI İLE ÖPTÜM.ESEN KAL HASAN ABİ SAYGILAR SANA USTA KAZA GEÇİRMİŞ AYAĞI AKSIYOR HALEN VESPA MOTOR BİNİYOR.

VE BANA HASAN USTAMI TANIŞTIRAN URFA MOTORAN SERVİSİ YALÇIN MOTORUN SAHİBİ YALÇIN USTA URFADAKİ KATKILARI İÇİN KENDİSİNE MİNNETTARIM.KOLAY GELE YAÇIN USTAM.AYAKTA DURAN BEYAZ TULUMLU

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar