Motorumu Başka Marka Ile Değiştirdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ümmet abi yolun açık olsun abi sayende türkiyeyi dolaştım valla bide sana honda goldving verselerde dünyayı dolaşsan ne güzel olur valla gines rekorlar kitabına girersin valla :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi istanbul'a gelirsen mutlaka tanismak isterim :rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat

ANTEP SOKAKLARINDA MOTOR SÜRMEK BAYAĞI KEYİFLİYMİŞ

ANTEP MOTORAN BAYİSİ TİTİZ MOTORDAN ŞABAN BEYE ORDAKİ KATKILARI İÇİN KENDİSİNE ÇOK TEŞEKKÜRLER

URFA HARRAN ÇIKIŞI

URFA BALIKLIGÖL KALE ALTI

BALIKLIGÖL PARKI

BALIKLIGÖL UZUN HAVUZDAN GÖRÜNÜŞ

DİYARBAKIR KUBA MOTORDAN SÜLEYMAN VE YAKUP USTAYA KATKILARI İÇİN TEŞEKKÜRLER

ŞÜKRÜ HOCAM 1,5 YIL ÖNCE TELEFONLA TANIŞTIK İKİMİZDE BİRBİRİMİZİ YENİ GÖRDÜK FAKAT ÖYLE BİR KARŞILADIKİ SANKİ KARDEŞİYMİŞİM GİBİ. ABİ SENİ ENİYİ BEN AĞIRLAMALIYIM DEDİ YOKSA KARİZMAYI ÇİZDİRİRİZ D.BAKIDA DEDİ,HERŞEYİ DÜŞÜNMÜŞ RAHATIM İÇİN,YAPTIĞI HERŞEY İÇİN VE SCAK KARŞILAMALARINDAN DOLAYI KENDİSİNE MİNNETTARIM.

ÇORBA İSTEDİM ŞÜKRÜ HOCA BENİ BİYERE GÖTÜRDÜ AZİZ USTA ÇORBACI ŞEHRİN GİRİŞİNDEN ÇIKŞINA KADAR HERKES TANIYOR GERÇEKTEN GÜZELMİŞ ÇORBASI ELLERİNE SAĞLIK AZİZ USTA.

DİCLE KÖPRÜSÜ UZAKTAN GÖRÜNÜŞ

DİYARBAKIR OVALARI

DİCLE KÖPRÜSÜ

DİYARBAKIRIN YUKARDAN GÖRÜNÜŞÜ

MARDİNİN ESKİ EVLERİ

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
MARDİN TEPESİNDEN OVAYA BAKIŞ

MARDİN MERKEZ CADDESİ

MARDİNİN ARASOKAKLARINDA ETRAFIMI ÇOCUKLAR SARDI

Dikkatli Ol

Merhaba Ümmet abi,

gezi fotoğrafların gerçekten çok güzel:cat:
Allah seni kaza ve beladan korusun. Yollar senin için hep açık olsun.

Aman dikkatli ol abi.Seni çok seviyoruz:rendeer:

Selamlar
Özer

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
syht

Özer;653571' Alıntı:
Merhaba Ümmet abi,

gezi fotoğrafların gerçekten çok güzel:cat:
Allah seni kaza ve beladan korusun. Yollar senin için hep açık olsun.

Aman dikkatli ol abi.Seni çok seviyoruz:rendeer:

Selamlar
Özer

selam özer iyidileklerin için teşekkürler,yengeye saygılar izmire geldiğimde görüşmek üzere.:rendeer: :cat:

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat

MARDİN ŞEHRİNİN 7 KM AŞAĞIDAN GÖRÜNÜMÜ

VİRANŞEHİRDEN ÇIKTIM URFAYA GİDERKEN BENZİNLİKTEKİ ARKADAŞLAR MİSAFİRPERVERLİKLERİNİ EKSİK ETMEDİLER SAĞOLSUNLAR

URFA ÇIKIŞI SANAİ SİTEİ YANI OPET YETKİLİLERİ ÇADIR KURMAMA İZİN VERDİ

URFADAN GELİRKEN BİRECİK KAZASINA GİRİŞ TARİHİ TÜNEL

DÖNÜŞTE ANTEP MT YE TEKRAR UĞRADIM VE ÇOK SAYIKLADIĞIM PAÇAYI SONUNDA AYDEMİR YEDİRDİ TEŞEKKÜRLER AYDEMİR

ANTAKYANIN(HATAY) KALESİNDEN GÖRÜNÜŞÜ NET DEĞİL ÇÜNKİ SİS VARDI 15 KM ÇIKTIM ÇEKMEDEN İNMEK İSTEMEDİM AMA GÜZEL
MANZARA

ümmet abi sen süpersin ya çok güzel bisey bu türkiye turu resmen sen yakında dünya ya da acılırsın masallah.

ummet abı bıızı unuttun abı gelıp dolasırdın ugrardın ama bakıyorum ugramaz oldun gezıye gelmedın gelıp mangal yıcektık bıdakı gezıye beklıyorum abı herneydeysen o gun yakınlarımızda ol:)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
syht

ummet abı bıızı unuttun abı gelıp dolasırdın ugrardın ama bakıyorum ugramaz oldun gezıye gelmedın gelıp mangal yıcektık bıdakı gezıye beklıyorum abı herneydeysen o gun yakınlarımızda ol:)

teşekkürler samet yakınlarda olsam gelirdim ama elazığdan gelme şansım yok.

Basım dönüyor, Fotograflara bakıyorum, bakıyorum..Viransehir, Mardin, Trabzon, İzmir, Marmaris, Konya, Bursa....bitmez yaz yaz bitmez..Yollarda yasanılanlarla ilgili bir anı kitabı cıkartılabilir bu birikimle ilerde. Neler yasanmıstır o yollarda, iyi, kötü, tehlikeli, neşeli, korkutucu.. Yaz yaz bitmez.. Okunası olur, tecrübeyi paylasmak olur, güzel olur..

maşallah

Maşallah Ümmet Abi yine türkiyeyi karış karış dolaşıyorsun izmire gelince ara beni öğlen körfeze karşı tostalarımızı yiyelim yine seninle :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
KAHRAMANMARAŞ PAZARCIK İLÇESİ P.O BENZİNLİKTE ÇADIR KURMAMA İZİN VERDİLER

MALATYA MOTORAN BAYİ VE SERVİSİ LİDER MOTORDAN ALİEKBER ÇİÇEK BEYE HERŞEY İÇİN TEŞEKKÜRLER.

ELAZIĞ MOTORAN BAYİSİ GÜNGÖR TİCARET VE YÜKSEL BEY

ELAZIĞ MOTOR DOSTLARINDAN ELAZIĞ MT VE MOTORAN SEVİSİ KATKILARINDAN DOLAYI KENDİLERİNE MİNNETTARIM.

ELAZIĞ MT NİN MEŞHUR SERDARI LİSE MÜDÜRÜ YENİ TANIŞTIK BANA ELAZĞDA SAHİP ÇIKIP TEML İHTİYAÇLARIMDA YARDIMCI OLDUĞU İÇİN TEŞEKKÜRLER.İYİ GÖREVLER SERDAR HOCAM

VE ELAZIĞA GELİPTE HARPUTU GÖRMEMEK OLURMU DEDİ SERDAR HOCAM BİNDİK MOTORLARA O ÖNDE BEN ARKADA TIRMANDIK 7 KM HARPUTA

HARPUTA ÇIKIPTA KEBAPÇI HALİT USTAYA UĞRAMAMAK OLMAZMIŞ İYİKİ GİTMİŞİK UZUN ZAMANDIR LEZZETLİ KEBAP YEMEMŞTİM ELLERİNE SAĞLIK HALİT USTA KOLAY GELE

SERDAR HOCAMIN GÖREV YAPTIĞI ELAZIĞ BASKİLDE BİLGEM ÖZEL LİSESİNDEKİ MAKAMI

ELAZIĞ BİNGÖL ARSINDA BARAJ KÖPRÜSÜ

BİNGÖL SOLHAN İLÇESİNİN YÜZEN ADA BELDESİNDEN ENFES MANZARALAR

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
BİNGÖL SOLHANI GEÇTİKTEN SONRA KORUCULARLA BİRAZ SOHBET ETTİK ÇAY FALAN İÇTİK TABİ RESİMDE ÇEKİLDİK

ADI SEVDIN ÇALDIR MUŞTA TRAKTÖR MONDIAL ANA BAYİ MUŞA HER GELDİĞİMDE KATKILARINI HİÇ ESİRGEMEDİ YANİ MUŞTA GÜVENDEYİM KENDİSİNE HERŞEY İÇİN TEŞEKKÜRLER KENDİNE İYİ BAK SEVDİN KARDEŞ

MUŞ OVASININ KARLO DAĞLARI

TATVAN GİRİŞİ VAN GÖLÜNÜN BAŞLANGICI

KUSKUNKIRAN RAMPALARI

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
resimler cok güzel olmus ümmet abi hayırlı yolculuklar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar