Motorumu almak istiyorlar.Sizinde fikrinize ihtiyacım var.

Bu motor yetmiyorsa 950ye sat.Bana mesela benim motor yetiyor satsam 1000tl.Adamın biri yazmış sahibinden.comda telefonla takas edermisin:queen:O günden sonra kızdım.Satacaksan satışıda ver hemen:cat:

O kadar kişi sat dedikten ve Çinli bir motora bu kadar fiyat verildikten sonra: SAT :cat:

Motosikleti
Honda Forza 250 (2026)
Satıyorum arkadaşlar zaten pazartesi işlemleri başlatıyorum.Önerileriniz için çok teşekkür ederim.İnşallah yeni motorumla aranızda tekrar olacağım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bi makas al...:p

Motosikleti
Honda Forza 250 (2026)

Senin motorun Zealsun galiba.Bende yeni motor alcam araştırma yapıyorumda.Bu markanın internet sitesi falan yok saolsun sitedeki arkadaşlar numara falan verdi.Bu motorun fiyat araştırmasını başka nerden yapabilirim.Tabi bide motorların resimler lazım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaş benim motor Asya'nın getirdiği Zongshen zs 200 gy-2

Kalıplı bir enduro,ne supermoto,ne cross.

Değişik birşey,son derece memnunum ama bir çin motoruna göre gerçekten iyi.

Yani alette crosslara göre doğru orantılı ön arka jant boyutları var (arada 3-4 inch)

Yanlız öyle birşey ki,adamlar arka jantı 15 yaptığı için kesinlikle kros lastik takamıyorsun çünkü dünya standartlarında yok öyle bir lastik...

Genellikle chopperlar bu ebatı kullandığı için yol lastiğiyle devam,ister istemez.

Arama yapıcaksan Asya As 200 gy-2 diye ara,burada da var kendine ait topiği.

Herkes çok memnun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bişey diycem,Notere gitmeden misina al bir parça.

Parmağının ölçüsünde bi halka düğümle,bi yanını da sağlamca anahtara bağla

:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:
:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

(Belki ciddi mizaçlı bir arkadaşsındır,kusuruma bakma.)

cevaplara pek bakmadım ama galiba iy bi fiyat vermişler vede hemen devrini alcaz demişler ozaman hemen ver kurtul sonrada azcık daha koy ve ufak bi japon al bence hem farkı gör hemde iyi bir makinaya binmiş ol..

Valla ben 22 bın kmde 2,5 yıllık yol arkadasımı 1100 e sattım..1 bucuk ay kadar oldu..Ama benımkı temızdı baya..Valla hocam degıstırceksen hıc durma sat 3 e 5 e bakma derım ben..Sonra satmak ıcın kıvranırsın musterısı cıkmaz..Sat gıtsın..

Motosikleti
Honda Forza 250 (2026)
Ve sonunda motorumu dün sattım arkadaşlar satışıda verdim Mondial 125 RT 5800 km'de 950 YTL'ye sattım.

bence biraz nazlan abi şu motora bak biraz daha ver filan de 100 lira daha kapsan bi tane dizlik alırsın

Sat sat hatta alan adama üste para ver seni büyük bi dertten kurtardığı için binlerce kezde teşekkür et.

hepimize geçmiş olsun :p iyi paraya gitmiş üzülme edecegi oymuş zaten,ben 700 tl ye popcorn aldım babaya 400tlya ruhsatı çıkarıyoruz ikinci eli öldürüyo adiler :pr:

sat ve satışını yap..
bak ben aralıkta sattım. vatandaş martta teslim aldı. hala üzerine alacak.. mesaj atıyorum lakin ses yok :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar