Motorumu almak istiyorlar.Sizinde fikrinize ihtiyacım var.

hemen sat, fiyat çok iyi :cat:
zaten şuan sıfırlarında kampanya var 12 taksitle veriyorlar
alacak olan kişinin birde noter masrafı falan olacak yaklaşık 1200 e gelecek

Bencede sat şimdi alım satım derken adam 300 daha extra ödese eder 1250-1300 çok iyi bir rakam senin için.Heralde alan adam motordan anlamıyor bu motorların sıfırı ne kadar zaten git 0km al diyecem ama oda zaten ayak işleri için kullanacakmış.

yaz geliyo biliyosundur artık hemen alabiliceksen motosiklet hiç affetme fiyat konusunda pişman olmassın ancak motosikletsiz kaldıgın için pişmanlık duyabilirsin :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bencede sat şimdi alım satım derken adam 300 daha extra ödese eder 1250-1300 çok iyi bir rakam senin için.Heralde alan adam motordan anlamıyor bu motorların sıfırı ne kadar zaten git 0km al diyecem ama oda zaten ayak işleri için kullanacakmış.

Sen 0 km' lere ruhsat - plaka dahil mi sanıyorsun:)

şu alım satım olayına ölüyorum,babama 90 lık popcorn aldım 2 el 700 tl edirne plakalıydı plaka degişecek diye satış biraz tuzlu oldu 220 tl muameleci istiyor 200 oldumu sana 420 tl ikici eli öldürende bunlar zaten 700 e motormu olur diyosun masrafıyla astarı yüzünü geçiyor,canım memleketim benim yaa bir motordan nekadar kar edilir,yöneticilik bu olsa gerek boşuna demiyolar benim memurum işini bilir.. vermeye niyetin varsa düşünme zaten sıfırını alır o adam o paraya :silent:

satısı vermek kaydıyla ver gıtsın.masraf acmaya baslar yakında.

başkaları satamadığından şikayet eder arkadaş satmak istediğinden şikayet ediyo nasıl iş anlamadım:mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sat gitsin...Noterde bi makas alır,"A-aaa o da neymiş????" der bi anahtar parası tırtıklarsın işte...

Anahtarı sallar şöyle bir sakalını sıvazlarsın,bizim kültürümüzde kaçınılmazdır böyle ufak tefek şeyler...

Hayırlı olsun.

bana sat sen salonuma koyar bir guzel modıfıye yapıp misafirlerime gösterırım.gözum gibide bakarım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar