motorumu aldımda geldim...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güzel motorun var mt ye hoşgeldin kardeş:)

Mersin İl Temsilcisi
hayırlı olsun olmasına da, abi bir cimbomlu olarak motor biraz antipatik geldi beee. neysem hayırlı uğurlu olsun. allah kazalardan bellardan uzak tutsun

allah kazadan beladan korusun hayırlı olsun motorun
aramıza da hoş geldin ..motorun rengide süper miş..

arkadaslar hepinize tekrar tesekkur ederim.
umarim hep birlikte kazasiz belasiz motora bineriz.
allah hepinizin gonlune gore versin. gercek hayatta da tanisip birlikte gezilere gitmek temennisiyle.

hayırlı olsun motorun..
bir arkadaşımda var aynısı..egzostun hemen çıkışından kazana kadar krom kaplama yaptırmıştı.tavsiye ederim şık duruyor..

hayırlı olsun Nedim kardeş.... yeni motorunla şöle boğaz turuna ne dersin ))))) 1 Nisan sabahı ÇENGELKÖY çınaraltında 30 kişilik bir MT grubuyla kahvaltı yapıyoruz... Üsküdar çocuk yuvası ziyareti başlığında detayları bulabilirsin.. bekleriz... kazasız belasız günler....

Hayırlı olsun motorun çok güzel aşık oldum vallahi :) Ayıptır sorması ne kadara aldın. Plaka vs dahil ?

hayırlı ugurlu olsun.. iyi günlerde kazasız belasız kullanman dileğiyle...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun aramıza hoş geldin

Adana İl Temsilcisi
renk süper,motor süper,güle güle kullanman dileklerimle.ADANA'dan sevgilerimle...

hayırlı olsun diyen herkese teşekkür ederim.

hayırlı olsun motorun..
bir arkadaşımda var aynısı..egzostun hemen çıkışından kazana kadar krom kaplama yaptırmıştı.tavsiye ederim şık duruyor..
Şimdilik çok fazla para harciyamiycam motor için ama ilerde güzelleştirmek için ilk olaram egzosdan başlıycam.

hayırlı olsun Nedim kardeş.... yeni motorunla şöle boğaz turuna ne dersin ))))) 1 Nisan sabahı ÇENGELKÖY çınaraltında 30 kişilik bir MT grubuyla kahvaltı yapıyoruz... Üsküdar çocuk yuvası ziyareti başlığında detayları bulabilirsin.. bekleriz... kazasız belasız günler....
Ehliyet sınavına girip geçtim 17 Mart da ama hala ehliyet gelmedi. O yüzden çok fazla polislerin gözüne batmıyıcak yerlerde dolaşmaya çalışıyorum. Ehliyetim gelirse o zamana kadar gelmek isterim tabiki.

Hayırlı olsun motorun çok güzel aşık oldum vallahi :) Ayıptır sorması ne kadara aldın. Plaka vs dahil ?
Daha önce iki kere yazmıştım onun için bu soruya cevap yazmıyayım :)

sevindim senin icin
hayırlı olsn motorun
güzel motormus :cat:

kazasız belasız günlerde güle güle binmeni temenni ederim hayırlısı olsun görüşürüz :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar