Motorumla Polis Motoruna Vurdum

fly

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar geçen akşam eve giderken Merterden geçiyorum. Müthiş trafik var. Arabalar adeta santim santim gidiyorlar. Bende aralarından yardırmışım gidiyorum.:p ve kafamda daha önceden kaza yaptığım zamandan kalma boydan boya yarılmış kaskım var(neden onu taktım bilmiyorum) :queen: . Bu kaskla önümü pek göremiyorum çünkü bütün rüzgarı tepeden basınçlı bir şekilde yüzüme üflüyor.:p (gözlerim kamaşıyor, eblek eblek dolanıyorum, falan filan) Neyse Merter deki shell e doğru yaklaştığımda önümde bir motorsiklet olduğunu farkettim ama gidiyormu duruyormu pek algılayamadım. (aslında haraket halinde olduğunu düşündüm" hankı salak E-5 in ortasında duraaaaar kiiiiii":queen:
Neyse ben ilerledikce Objeler Anlam kazanmaya başladı:queen: Yavaş yavaş mavi plaka görür gibi oldum.
En son hatırladığım bir BMW nin üzerinde arkalarında Trafik Polisi Yazan iki amca oldu ve durduklarını farkettim.
Ve o an.... ZBOMMMMMMMMMMMMMM
iki amca yerde birbirlerine kuzu bibi sarılmışlar. Meleşiyorlar:queen:
"aa çok pardon" yaptım ve motoru toplayıp kaçayım dedim:queen:
derken öndeki amca fırlayım önümü kesti motorumu tutu.:cat:
T.P. dur dur duuuuuuuuuuuur azrailmisin sen nereye gidiyon hemşeriiiiiiiiiiiim
ben. çok acil işim var dönüşte uğrayım size:p
t.p. Ehliyet ruhsat
ben. ahanda al
t.p. Hımmmm resimde iyi çıkmamışsın ceza yazacam sana
ben. ii yaz
öbür polis birden gülmeye başladı ve sonra da diğeri:queen:
Kaskıma gülüyorlarmış :salut:
onlar gülerken özür dileyip yola koyuldum.
Oyüzden kask çok önemli !!!:bounce:

başlıgı okuyunca koptum vede yazıyıda okuyunca ama yinede geçmiş olsun :)

:queen: lenn manyak çarpacak yermi bulamadın:queen:
allahtan komik kaskınla yırtmışsın olayı:cherry: bu arada o kasklar nerede satılıyor:silent:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
geçmiş olsun ya alemsin beni sabah sabah güldürmeyi başardın :cherry:
o manzarayı görmek isterdim yani polislerin yerdeki yatışını ve senin kaçışını:queen: ama nereye kaçıcan desene o trafikten neyse ucuz atlattın
ama ben şunu anlamakta zorluk çekiyom madem kaskın hasarlı yenisini
zamanında al cezaya vereceğine kaska ver hemde hayatını kurtarabilir

Trafik polisine çarpıyorsun,bunu komik bir olaymış havasında anlatıyorsun,yok sana resimde iyi çıkmamışsın diye ceza yazacam demişler,bence sallıyorsun.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bence sallamıyor polis daha şokta bunu derkene:queen:

afferin sana nasıl becerdin :cherry: moralimi tavan yaptın allah razı olsun :queen: ....çok korktularmı polisler :queen: onların o an yüzlerini görmek isterdim .. tabi seninkinide:queen:

Muha haa kopardin beni ellerine saglik. yaw fly saga solla carpmadan bi kac hikaye daha yazsan???

Yok böyle birsey yaaa, inanki Koptum burda :) .....demek sarilip Melesiyorlar haa???:pr:

pazer' Alıntı:
Trafik polisine çarpıyorsun,bunu komik bir olaymış havasında anlatıyorsun,yok sana resimde iyi çıkmamışsın diye ceza yazacam demişler,bence sallıyorsun.
dostum bu manyağı tanıyorum kesinlikle sallamıyor:cat:
birkerede yağmurda firenleri tutmamıştı kaydı kaydı polis aracına çarparak durdu :queen: sonrada gülümseyip aradan vınladı:queen:
inşallah birgün tencere kapagınla gezmekten vazgeçer:queen:
19 mayıs belgrat ormanına gittik:queen: motorundan gelen tangur,tungur sesler yüzünden kahkaha ata ata gidişimizi görmeliydin herkez bize bakıyordu:queen:

Arkadaşım yaptığın sanki marifetmiş gibi birde ballandıra balladıra anlatmışsın.
( iki amca yerde birbirlerine kuzu bibi sarılmışlar. Meleşiyorlar) Bu bile anlatım tarzı çirkin .Çarptığın kişi bir polis değilde bir yaya ya da çocuk olabilirdi. Hadi üzerinden geçtin gittin onu oylece bırakıp tabanları mı yağlayacaktın yada motorunla kaçacaktın.Ama anlatımından da anlaşılıyorki haikaten oyle yapacaktın.. Bir motorcuya yakışmayan şeyler. Ha paylaşım diyorsan daha güzel şeyleri paylaşabilirsin.
Sen dua etki iyi niyetli polislere rastlamışsın. Bana rastlasaydın (ki ben polis değil sade bir vatandaşım) seni orda evire çevire severdim.
Şaka bir yana arkadaşlar lütfen kurallara riayet edelim

fly

Forumdan Uzaklaştırıldı
@hmedim' Alıntı:
afferin sana nasıl becerdin :cherry: moralimi tavan yaptın allah razı olsun :queen: ....çok korktularmı polisler :queen: onların o an yüzlerini görmek isterdim .. tabi seninkinide:queen:
İlk etapda Yüzlerini pek göremedim ama trafikteki çoğu araç bana bo... yedin, ..... yanbastın, şeklinde el haraketleri yaptılar:p Tabi bu konularda deneyimli olmasam oturup ağlardım heralde:p

anlatımın ve betimlemelerin güzel, örnekler yerinde canlı ve akıcı..8/10 aferim :)

ya sabah sabah koptum yaa. seninki yılana basmak , salatanın içindeki böceği çiğnemek, aslana tokat atmak gibi olmuş ama bence ucuz yırtmışsın..anlattına göre daha ciddi de olabilirdi..neyse kaskını havalandırması da ilginçmiş.yalnız ALlah korusun bi sorun çıkıpta kask yerle kafan arasında kalırsa karpuz gibiayrılır koruma felan yapacak dermanı kalmaz ona göre..:)

haa bide arkadaşlar bukadar ciddiye almayın yazıları çünkü ben inanıyorum ki arkadaş komiklik katmak istemiş içine,yoksa insaniyetlik namına oda bliyordur hiçbir kazanın espirisi olmayacağını..

tüzemen' Alıntı:
Arkadaşım yaptığın sanki marifetmiş gibi birde ballandıra balladıra anlatmışsın.
( iki amca yerde birbirlerine kuzu bibi sarılmışlar. Meleşiyorlar) Bu bile anlatım tarzı çirkin .Çarptığın kişi bir polis değilde bir yaya ya da çocuk olabilirdi. Hadi üzerinden geçtin gittin onu oylece bırakıp tabanları mı yağlayacaktın yada motorunla kaçacaktın.Ama anlatımından da anlaşılıyorki haikaten oyle yapacaktın.. Bir motorcuya yakışmayan şeyler. Ha paylaşım diyorsan daha güzel şeyleri paylaşabilirsin.
Sen dua etki iyi niyetli polislere rastlamışsın. Bana rastlasaydın (ki ben polis değil sade bir vatandaşım) seni orda evire çevire severdim.
:cat: allahtan herkezi polis yapmıyorlar:cat: her kaza yapanı evire çevire döven polis istemezdik:cat:
hepimiz yeri geldiğinde küçük kazalar yapıyoruz:rendeer:

fly

Forumdan Uzaklaştırıldı
tüzemen' Alıntı:

Dostum Acı tatlı yüzlerce hikayemiz var hepimizin. Üslubumu beğenmeyenlerden özür dileyebilirim. :rendeer:
Fakat burası Savaş Ay ın programı deyil. Gerilmeye gerek yok. Gerilsek bile başkalarına yansıtmamıza gerek yok. Tatlı tatlı konuşalım. :rendeer: Yüzümüz gülsün.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar